Simona Halep este pentru moment suspendată provizoriu din tenis ca urmare a unui test pozitiv cu Roxadustat (efectuat pe durata US Open 2022). Simona Halep a fost acuzată pe 19 mai și de nereguli în pașaportul său biologic (ABP). Suspendarea maximă pe care Halep ar putea să o primească este una de 4 ani.

Încă o lovitură primită de Simona Halep

Simona Halep a devenit în iunie 2022 ambasador oficial al Automobile Bavaria Group. Acum sponsorul anunță finalul proiectului. Automobile Bavaria Group a anunţat, în social media, încheierea parteneriatului cu Simona Halep, menţionând totodată că o susţine în continuare pe sportivă

"Mulțumim Simona Halep pentru momentele frumoase în care am făcut echipă!

Ne place să o numim echipă și nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că esti o persoană minunată atât “în teren”, cât și în afara acestuia. 

Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrățișăm cu drag și așteptăm cu nerăbdare viitorul și posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună.

Suntem încântați să te susținem în continuare, să te aplaudăm și să îți fim alături, în toate provocările și competițiile viitoare.

Hai, SIMOO!", este mesajul de pe Instagram a Automobile Bavaria.

Prin semnarea acordului de parteneriat din 2021, Simona Halep avea la dispoziție în următorii doi ani cele mai noi modele sport din gama BMW, dar și o limuzină pentru evenimente de protocol.

”Fiind cunoscută pasiunea Simonei pentru automobilele sport, dorința ei de a testa brandul BMW M, care în acest an aniversează 50 ani de performanță în motorsport, a fost unul dintre argumentele în favoarea asocierii de imagine”, explica atunci Automobile Bavaria.

Foto Facebook