Vica Blochina, fosta amantă a lui Pițurcă, timp de 16 ani, face dezvăluri fără perdea. Vedeta a ales bărbatul ideal din Liga 1: ”Bărbatul ideal e Cristi Borcea. Da, e cel mai plătitor!

Fosta balerină a pus ochii pe Cristi Borcea, soțul Valentinei Pelinel și fost acționar la Dinamo.

Blondina tânjește după un bărbat potent financiar: „Borcea! Este cel mai plătitor din ce am citit eu în presă. Bărbatul asta trebuie să facă, despre ce vorbim? Dacă nu te iubește, nici nu bagă mâna în buzunar. Cum să te facă fericită unul care nu... Eu glumesc foarte mult, dar printre glumele astea este și mult adevăr. Un bărbat care nu poate să-și ofere o viață decentă lui, el nu poate să fie fericit și nu te poate face fericită, pentru că el e stresat că nu produce. Cum te poate fericită dacă el cu el nu este bine? Un bărbat care nu produce este un bărbat nefericit”, a declarat fosta concurentă de la Survivor România, de la PRO TV.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite, iar recent acesta a declarat că numărul persoanelor pe care le întreține financiar se ridică la 50.

De ce întreține 50 de persoane lunar

„Am fost și sunt gelos, normal. În momentul în care iubești, ești gelos. În momentul în care nu iubești, nu ești gelos. Întotdeauna în jurul oamenilor cu bani, oamenilor puternici, 90% din timp sau cu cine ne vedem, mă refer la toți, îți cer câte ceva, asta e problema.

Și am fost obișnuit și sunt obișnuit. Eu nu prea cer pentru că trebuie să dau altora. Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru nouă copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer la șoferi, bone.Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanent. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața” a spus Cristi Borcea.

Foto FACEBOOK