Cu milioane de fani în întreaga țară, Culiță Sterp este considerat a fi unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști români din zilele noastre.

Melodiile pe care cântărețul de muzică de petrecere le lansează adună de fiecare dată milioane de vizualizări în mediul online și ajung în trending pe YouTube, însă acum Culiță Sterp a demonstrat că și pe TikTok poate să devină viral imediat.

În urmă cu doar câteva zile, artistul a postat pe celebra rețea de socializar un clip video în care apare băiețelul lui care a rostit primul său cuvânt. Foarte fericit, Culiță Sterp nu s-a putut abține și l-a filmat pe micuț, în special datorită faptului că fiul său a spus... tata!

@culita_sterp_official Abia asta e fericirea aia pe care n-o poți exprima în cuvinte…❤️‍???? #7luni ♬ original sound - Culiţa Sterp

„Vai, ce bine! Auzi, bă! Bă, da' tu de unde știi, mă, tata, mă? Tata, tata! Da”, se aude pe fundal Culiță Sterp, în timp ce fiul lui repetă „Tata, tata”. Iar clipul video a fost văzut instant de peste 2,3 milioane de internauți.