Vitali Klitschko, primarul Kievului, divorțează de soția sa, Natalia, după 25 de ani de căsătorie. Zvonurile privind despărțirea lor circulau de mai multă vreme în presa din Ucraina, însă abia acum au fost confirmate în mod oficial.

Natalia Yehorova l-a cunoscut pe Vitali Kliciko în 1995. Ei s-au căsătorit doi ani mai târziu. Vitali și soția lui locuiesc de mulți ani în diferite țări: el se află în Ucraina, ea este în Hamburg, Germania. Distanța și viața în diferite țări au pus capăt căsătoriei legendarului sportiv.

„Mulți ani – interese diferite, vieți diferite. Deja am decis să oficializăm (n.r. – divorțul). Aceasta este dorința ambelor părți. Avem o relație bună, ne respectăm, copiii sunt mari, iar viața continuă”, a declarat, într-un interviu pentru Babel, Vitali Klitschko.

Întrebat dacă inima lui este acum liberă, Vitali Klitschko a răspuns: „Este ocupată cu Kievul. Cum să nu te iubesc, Kievul meu?”.

Vitali și Natalia Klitschko s-au căsătorit pe 26 aprilie 1997. Ei au împreună trei copii, doi băieți (Egor-Daniel și Maxim) și o fată( Elizabeth-Victoria).

Natalia Klitschko, 49 de ani, e o cunoscută cântăreață. De asemenea, Natalia e compozitoare, profesoară de yoga, actriță și persoană de televiziune.

Vitali Klitschko, 51 de ani, este primar al orașului Kiev din 2014. Originar din Ucraina, acesta a trăit până în 2014 în Germania. Ca boxer profesionist a devenit campion WBC la categoria grea în 2012. Vitali Klitschko s-a retras din box având în palmares 45 de victorii, dintre care 41 prin K.O., si 2 înfrângeri, la profesioniști.

Foto FAcebook