"Si-au amenajat un loc special pentru aterizarea elicopterelor pe domeniul lor din sudul Frantei, Chateau Miraval. Ange (Angelina Jolie, n.r.) s-a gandit ca un elicopter ar fi o surpriza placuta pentru iubitul ei Brad", a declarat o sursa pentru The Sun.

Se pare ca cei doi actori, care au impreuna sase copii, vor folosi acest mijloc de transport pentru a se deplasa in orasele din imprejurimi.

"Vor putea astfel sa zboare in special la Cannes. Dar, chiar daca Brad detine deja brevetul de pilot, inca mai are nevoie de cateva lectii de zbor - pe care le va incepe imediat", a adaugat aceeasi sursa.

Intre timp, potrivit presei internationale, cei doi actori au reusit sa lase in urma tensiunile dintre ei si Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt.

Aniston ar fi trimis cuplului Jolie-Pitt - aflat la Cannes - un buchet de flori in valoare de 800 de dolari, in aceasta saptamana, prin care i-a felicitat pe cei doi actori pentru logodna lor. La randul lui, Brad Pitt i-ar fi expediat fostei sale sotii o cutie continand cateva sticle de vin produs pe domeniul Chateau Miraval.