Cum ar fi:

1. Machiajul excesiv
Bine, e o diferență prin ce înțelegem noi prin excesiv, dar nu ne dăm în vânt după mult negru, mult ruj, mult fond de ten. Normal, înțelegem acest miracol al make-up-ului, dar mai tare vă vrem naturale.

2. Nesemnalizarea când schimbați banda
Stop it! Serios, aveți mai multă grijă, e chiar periculos.

3. Certurile în public
Știu că nici voi nu vă doriți asta, așa că hai să le evităm. Nici “vorbim noi acasă” și un comportament pasiv agresiv nu ajută, să știți. Hai să le vorbim de acasă, când se întâmplă, fără să lăsăm să se adune.

4. Vorbitul la plural
Noi am mers la coafor, noi credem că, noi, noi, noi, noi. Hai să nu ne transformăm în cuplul ăla care ajunge să aibă contul de Facebook la comun, ok?

5. Comediile romantice
Unele filme trebuie văzute separat. Le avem și noi p-ale noastre, nu trebuie să facem chiar totul împreună.

10 lucruri

6. Întârziatul
E ok când se întâmplă o dată, de două ori, de trei ori… Dar dacă devine o obișnuință, not ok. Hai să vorbim despre asta! Înțelegem că vreți să fiți frumoase și aranjate, și perfecte pentru noi, dar noi chiar vă placem așa cum sunteți. Bine, fie, încă 10 minute și plecăm, da?

7. Nu ne mai stalkuiți!
Pe Facebook, pe Insta, pe Whatsapp. Uneori un like e doar un like, o glumă e doar o glumă. Dacă n-avem încredere unii în alții, n-o să funcționeze.

8. Sexul ca o armă
Come on, nu ne reduceți la atât. Nu vă răzbunați pe noi prin asta, de fapt, nu vă răzbunați deloc, haideți să vedem ce v-a supărat PE BUNE, haideți, că știm că aveți ceva și s-o rezolvăm! Suntem oameni mari, nu?

9. Drama Queen
Imaginați-vă cum suntem noi când răcim și vrem să fim non-stop alintați și îngrijiți în zilele alea și ne plângem non-stop și credem că se termină lumea! Ok. V-ați imaginat? E îngrozitor, nu? Așa că adunați-vă un pic și voi și fiți mai puternice!

10. Indecizia
- Ce vrei să mâncăm?
- Ce vrei tu.
- Hai să comandăm chinezesc!
- Nu, asta am avut și data trecută.
- Ok. Paste?
- Nu vreau.
- Să ieșim la sushi?
- Mi-e lene.
- Pizza din aia care îți place ție, cu extra-parmezan?
-… mă rog, fie, dacă vrei tu.