Un parfum de lux îți completează personalitatea și pune accent pe cele mai atractive atuuri ale tale. Din acest motiv, un miros unic și de calitate poate impresiona orice femeie. Iată câteva parfumuri de lux pe care orice bărbat care apreciază calitatea ar trebui să le dețină.

1. Jean Paul Gaultier

Succesul brandului francez Jean Paul Gaultier în materie de parfumuri a devenit cunoscut odată cu lansarea parfumului Le Mele, unul dintre cele mai bine vândute parfumuri ale brandului din toate timpurile. Orice jean paul gaultier parfum pentru bărbați se remarcă prin notele proaspete, revigorante și simple care ies în evidență în mod subtil.

Iată câteva dintre cele mai apreciate parfumuri pentru bărbați de la acest brand: Scandal pour Homme, Le Beau, Ultra Male.

Inspirate din parfumurile de lux, în portofoliul acestui brand se mai pot găsi loțiuni de corp, after-shave, deodorante sau geluri de duș populare datorită calității ingredientelor și a persistenței mirosului.

2. Armani

Armani este un binecunoscut brand italian care se bazează pe unicitate, eleganță și calitate. 

În ceea ce privește parfumurile pentru bărbați ale acestui brand, acestea includ note răcoritoare și proaspete, potrivite pentru a fi purtate zi de zi. Pe lângă că sunt create pentru orice vârstă, echilibrul notelor din parfumurile Armani fac ca acestea să fie potrivite pentru orice anotimp.

Cele mai apreciate, atât de bărbați cât și de femei, parfumuri masculine de la Armani sunt: Stronger with you, Acqua di Gio, Code Homme, Musc Shamal.

Dacă iubești mirosurile echilibrate care persistă pe piele timp îndelungat, este necesar ca în colecția ta de parfumuri să se regăsească și cel puțin unul din parfumurile brandului Armani.

3. Versace

Brandul Versace este unul cunoscut în special în sectorul hainelor de lux, însă și domeniul produselor de îngrijire a devenit foarte cunoscut atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor.

Brandul Versace se adresează persoanelor cărora le place să simtă luxul pe propria piele, astfel că a creat parfumuri de care te îndrăgostești iremediabil.

Spre deosebire de parfumurile Armani, care sunt potrivite pentru a fi purtate zi de zi, parfumurile Versace sunt destinate evenimentelor deosebite din viața fiecărui om.

Iată câteva dintre parfumurile Versace pentru bărbați a căror aromă unică te va face să te simți deosebit: Versace Eros, Dylan Blue, Eros Flame.

4. Burberry

Unul dintre cele mai emblematice branduri din lumea modei, Burberry a reușit să capteze atenția publicului iubitor de lux și prin intermediul secțiunii de parfumuri.

În prezent, Burberry deține parfumuri atât pentru femei, cât și pentru bărbați, ambele categorii caracterizându-se prin naturalețea și prospețimea notelor care conturează un stil tineresc și relaxat. În ceea ce privește parfumurile pentru bărbați, acestea cuprind note lemnoase calde și senzuale, echilibrate cu ajutorul unor accente fresh, uneori picante, ale notelor de bază.

Printre cele mai populare și apreciate parfumuri Burberry pentru bărbați regăsim: Burberry Hero, Burberry Brit, Mr. Element și Mr. Burberry.  

5. Valentino

Un alt brand prestigios pe piața produselor de lux este Valentino care, în prezent, se remarcă atât prin obiecte vestimentare, cât și prin categoria produselor de îngrijire pentru bărbați și femei.

Parfumurile Valentino se remarcă prin elemente moderne, potrivite pentru personalități îndrăznețe și senzuale și răsfață până și cele mai pretențioase dorințe olfactive. 

Dintre parfumurile lansate de Valentino pentru bărbați, cele mai cunoscute sunt Born in Roma și Uomo, astfel că trebuie să le deții și tu în colecția personală de parfumuri.

Fie că apreciezi mirosurile puternice și îți dorești parfumuri intense, fie preferi parfumurile care ies în evidență într-un mod subtil, poți să îți îndeplinești astfel de dorințe prin achiziția unui parfum creat de un brand de lux precum Jean Paul Gaultier, Armani, Versace, Burberry sau Valentino.

sursă foto: freepik.com