Pentru că mai sunt doar câteva luni până va împlini 40 de ani, Dan Cruceru ne spune care ar fi cele 5 lucruri esențiale pe care orice bărbat ar trebui să le facă până a această vârstă.

Fă-i un cadou extravagant partenerei! Surprinde-o cu ceva ieşit din comun. Dacă simţi că merită, cumpără-i ceva ce nu şi-ar permite! Ea se va simţi preţuită, iar tu deosebit de mândru că ai făcut-o fericită.
 

Sărut-o pe neaşteptate! Ia-o de la serviciu şi du-o la o cină surpriză! Urcaţi-vă în maşină şi plecaţi într-o vacanţă pe nepregătite! Sunt gesturi care te clădesc în ochii ei ca un bărbat atent, aventuros, iubitor.
 
 
 
Fă o petrecere de pomină! Una dintr-aia de o vei ţine minte toată viaţa. Să te lauzi copiilor cu aventurile tale, atunci când vor avea propriile petreceri. Şi să te simţi cel mai tare om din lume. Se va întâmpla asta doar pentru câteva ore, dar tot va fi senzaţional.
 
 
Mergi pe un vârf de munte îndepărtat sau în deşert sau în Marea Caraibilor! Descoperă lumea. Atât cât poţi, atât cât îţi permiţi. Dar transformă visul de a călători în realitate.
 
 
Scrie o carte! Sau un blog sau lasă ceva în urma ta, din care şi alţii au ce învăţa. E nemaipomenit să studiezi suficient, cât să dai şi altora din cunoştinţele tale.