Majoritatea femeilor sustin ca vor un barbat sensibil, emotional si romantic. Insa cand vine vorba sa aleaga, acestea fug mereu dupa asa-zisii bad boys. Acel tip narcisist, arogant si care evita tandretea.

Preferintele femeilor pentru intalniri constituie un paradox urias!

Desi femeile cauta un tip dragut, empatic, care poate fi un partener grozav, sunt atrase de cei 'rai', care pornesc un foc in ele.

Exista 5 motive pentru care se intampla asta:
1. Femeilor le place pericolul - fac aceasta alegere in ciuda faptului ca stiu ca este gresit pentru ele.
2. Baietii draguti sunt plictisitori - nicio femeie nu vrea sa fie langa un barbat care nu iese in evidenta. Fie ca recunosc sau nu, vor entuziasm si divertisment in relatie, vor un barbat puternic si agresiv.
3. Vor un proiect - femeilor le place sa rezolve problemele unui barbat. Unul dragut nu trebuie domolit, este deja puternic la acest capitol, nu este intens sau sever. Cand o femeie este pusa in fata unui bad boy, automat vede o provocare de a-l face bun.
4. Nu-si invata lectia - un studiu facut de britanici arata ca jumatate dintre femei fac si a doua oara aceasta greseala.
5. Exista un paradox si cu baietii draguti - acest tip de barbat este cautat de femei cand vine vorba de relatii serioase, in timp ce atractia fizica este mai importanta pentru relatii casual.