Top Gun

Top Gun
Tom Cruise a fost model pentru o intreaga generatia dupa aparitia in Top Gun. Ochelarii avioator, geaca de piele si atitudinea. Ce barbat nu isi dorea sa fie in pielea lui?

James Bond - Golden Eye

James Bond - Golden Eye

Cu el trebuie sa incepem. Niciun film cu James Bond nu ar fi complet fara prezenta unor femei frumoase care sa atraga, inevitabil, atentia sarmantului agent 007. Iar el isi face treaba asa cum trebuie.

Don Juan DeMarco

Don Juan DeMarco

Un tanar fermecator care are o problema. Doctorul trebuie sa-i scoata repede din cap acestui macho, ca a sedus de-a lungul timpului 1500 de femei si sa-i trateze si depresia generata de imposibilitatea de a cuceri femeia visurilor sale. In doar 10 zile, doctorul Mickler trebuie sa il readuca pe tanar la realitate, pentru ca daca nu acesta va fi internat intr-un spital de boli nervoase si va fi tratat cu medicamente foarte puternice.

Californication

Californication

Ce barbat nu ar vrea sa fie in pielea lui? Un scriitor incearca sa-si imparta viata intre cariera, relatia cu fiica lui, relatia cu fosta iubita si atractia lui pentru femei frumoase.Restul e tacere :)

Contele de Monte Cristo

Contele de Monte Cristo

“Contele de Monte Cristo” al lui Alexandre Dumas este povestea clasica a unui barbat care face pe nedrept inchisoare. Filmul prezinta stralucita strategie de razbunare a acestuia impotriva celor care l-au tradat. Chipesul marinar Edmond Dantes, interpretat de Jim Caviezel, este un tanar onest a carui viata linistita si planuri de a se casatori cu frumoasa Mercedes, interpretata de Dagmara Dominczyk, sunt naruite de prietenul lui cel mai bun, Fernand, interpretat de Guy Pearce, care il inseala pentru ca o vrea pe Mercedes doar pentru el. Inchis pe nedrept in inchisoarea din insula Chateau D’If, Edmond este prizonierul unui cosmar care dureaza timp de 13 de ani.

Macinat de cursul nedorit pe care-l luase viata lui, el abandoneaza tot ceea ce crezuse despre bine si rau de-a lungul timpului si da frau liber gandurilor istovitoare ale razbunarii impotriva celor care l-au tradat. Cu ajutorul unui detinut nevinovat ca si el (Richard Harris), Dantes pune la cale si reuseste evadarea din inchisoare, dupa care se transforma in misteriosul si bogatul Conte de Monte Cristo. Cu o cruzime vicleana el se strecoara in mod inteligent in randurile nobilimii franceze si-i distruge in mod sistematic pe oamenii care l-au manipulat si inrobit.

Closer

Closer
2 cupluri se combina intre ele. Ceva firesc si uman. Un film pe care vrei sa il vezi de o mie de ori cu toate ca subiectul pare banal si siropos. A avut parte si de 4 actori care au ridicat filmul: Natalie Portman, Jude Law, Clive Owen si Julia Roberts.

Playboy de LA

Playboy de LA
Obisnuit cu o viata lipsita de responsabilitati, Nikki (Ashton Kutcher) este prototipul armasarului sexy si usuratic, ale carui tinte sunt femeile bogate din New York. Pentru el ecuatia este simpla: le ofera distractie si sex in schimbul unei vieti luxoase.

 CLICK AICI SA VEZI PLAYBOY DE L.A.