In aceste cazuri o contopire de nume pare a fi o soluţie agreată de ambele tabere.

Jay-Z - celebrul rapper care şi-a schimbat numele

Rapperul şi producătorul american Jay-Z, căsătorit cu artista Beyonce Knowles, a fost botezat Shawn Carter. După ce şi-a unit destinul cu Beyonce, acesta a preferat să îşi schimbe numele în Shawn Knowles-Carter.

Jay-Z

 

Potrivit publicaţiei Boston Globe cuplul a optat pentru această schimbare deoarece familia lui Beyonce nu are niciun fiu, iar Jay-Z a devenit astfel "băiatul familiei" Knwoles.

John Lennon - relaţia cu Yoko Ono şi schimbarea de nume

Celebrul artist John Lennon a preferat să ia numele soţiei sale alături de cel pe care îl avea înainte de căsătoria cu Yoko Ono. Acesta a spus că odată ce Yoko şi-a schimbat numele pentru el şi el şi-a schimbat numele pentru ea. Numele din certificatul de deces al lui Lennon a fost John Winston Ono Lennon.

John Lennon

 

Lorenzo Lamas - actorul care a optat pentru terminaţia "Craig"

Lorenzo Lamas

 

Actorul Lorenzo Lamas nu a avut vreo problemă în a-şi schimba numele după căsătoria cu Shawna Craig în 2011. Momentan, numele legal al lui Lorenzo este Lamas-Craig.

Jack White - familia şi cuplul din The White Stripes

Jack White

 

Formaţia The White Stripes este cunoscută în toată lumea pentru muzica sa. De cele mai multe ori fanii cred că Jack şi Meg, componenţii trupei, sunt de fapt fraţi. Cei doi au fost căsătoriţi din 1996, iar Jack a luat numele soţiei sale, anterior fiind numit Jack Gillis. Jack şi Meg au divorţat în anul 2000.

Antonio Villaraigosa - o contopire autentică de nume

Antonio Villaraigosa

 

Antonio Villaraigosa, primarul oraşului american Los Angeles, a făcut mult mai mult decât să ia numele soţiei. Acesta a luat numele său de familie, Villa, şi a reuşit să îl îmbine cu cel al soţiei, Raigosa. Rezultatul a fost numele actual al edilului - Villaraigosa.

Jay Mohr - doi ani de aniversare şi o schimbare de nume

Jay Mohr

 

Actorul Jay Mohr i-a făcut soţiei sale un cadou neaşteptat la aniversarea a doi ani de căsnicie. Acesta şi-a adăugat numele partenerei sale, având în prezent în acte numele de Jon Ferguson Cox Mohr.

Todd Fink - muzicianul cu nume prea greu de pronunţat

Todd Fink

 

Artistul Todd Fink, component al formaţiei The Faint, a ales să ia complet numele soţiei sale, schimbând Baechle cu Fink.

El a povestit pentru Yahoo Voices că în perioada când a ales să facă schimbarea soţia sa urma să îşi lanseze cariera sa solo. Acesta a considerat că e mult mai uşor de pronunţat "Fink" în comparaţie cu "Baechle", aşa că a sfătuit-o pe aceasta să îşi păstreze numele dinainte de căsătorie. Cântăreţul a mers mai departe de atât şi a optat şi el pentru "Fink".