Iulia Vantur

 

"Apreciez un barbat care stie sa ma faca sa zambesc cand am o zi proasta, care este pozitiv, creativ, responsabil, cu personalitate puternica si ochi calzi", spune Iulia Vantur.

 

Madalina Ghenea

 

"Imi place ca barbatul sa fie barbat. Nu imi plac barbatii extraordinar de frumosi. Imi plac si defectele la un barbat. Un barbat extraordinar de bine pus la punct nu e printre preferintele mele.", spune Madalina Ghenea.

 

Alina Eremia

 

"Barbatul ideal trebuie sa aiba un simt dezvoltat al umorului, un zambet frumos, ochi expresivi, sa fie misterios si sa te puna pe ganduri", spune Alina Eremia din serialul "Pariu cu Viata".

"Nu caut barbatul ideal si nu cred ca exista”, a mărturisit Andreea Marin Banica.

 

Cosmina Pasarin

 

"Barbatul ideal exista doar in inchipuirea noastra. Cel mai bine este sa fim realiste si sa coboram standardele la nivelul barbatilor. Barbatii adevarati sunt Domni in orice ipostaza, inteligenti, cu simtul umorului, frumosi, inalti si necasatoriti. Barbatul perfect este acela care castiga mai mult decat poate cheltui nevasta lui. Femeia perfecta e aceea care gaseste un astfel de barbat.", spune Cosmina Pasarin.

 

Alexandra Stan

 

"Nu urmăresc un anumit şablon, nu am preferinţe fizice, îmi doresc să fie sincer, modest, bine crescut, inteligent şi să mă facă mereu să râd", a declarat Alexandra Stan.

 

Adela Popescu

 

"Aş putea spune că Radu este bărbatul ideal pentru mine, avem o relaţie frumoasă şi ne este bine împreună", spune Adela Popescu.