Luke Moore a petrecut 2 ani plimbandu-se in intreaga lume cu avioane private si cumparand tot ce isi dorea. Totul a inceput in martie 2010 cand a observat o eroare a bancii sale prin care putea retrage nelimitat bani!

Astfel, intre iulie 2010 si august 2012, Moore a zburat in multe tari si si-a cumparat masini precum un Maserati si un Aston Martin. Si-a cumparat chiar si o barca cu motor, un tricou cu autograful lui Michael Jordan si o fotografie semnata de catre Kylie Minogue.

Stilul sau de viata s-a incheiat in august 2012 cand banca si-a dat seama de eroare. I-au blocat imediat contul si i-au intentat proces. Moore a fost condamnat pentru faptul ca a obtinut un avantaj financiar prin deceptie si a fost timp de 3 ani in proces. Sentinta a fost de 4 ani si jumatate de inchisoare, insa a fost eliberat dupa 5 luni dupa ce a castigat la apel, demonstrand ca nu a incercat sa insele pe nimeni.

Moore este acum student si nu are niciun ban insa nu ii pare rau: "Agat acum mai multe femei decat atunci cand aveam banii bancii" a spus Moore, citat de Esquire.