Un blogger transexual si-a impartasit povestea senzationala pe YouTube, dezvaluind ca urmeaza sa se casatoreasca in curand cu cea mai buna prietena a lui pe care a cunoscut-o inainte sa faca tranzitia din femeie in barbat!

Jamie Raines si Shaaba Lotun s-au cunoscut cand aveau 16 ani - pe atunci, Jamie era fata. Au devenit un cuplu dupa ce Jamie i-a spus lui Shaaba adevarul. Vestea nu a fost primita bine de familia fetei, acestia interzicandu-i sa-i mai vorbeasca.

Jamie si-a inregistrat tranzitia incepand de la 17 ani, refuzand sa dezvaluie care a fost numele lui in copilarie: "Documentarea a fost o adevarat recompensa pentru amandoi. Este incredibil sa vedem cat de departe am ajuns si sa stim ca, vorbind despre relatia noastra, am ajutat alte persoane aflate in aceeasi situatie" spune Jamie.

Shaaba continua apoi povestea cu prietenia care i-a legat cand erau amandoi fete: "L-am intalnit pe Jamie in noiembrie 2010. E amuzant ca la inceput nu mi-a placut deloc, insa amandoi adoram fotografia. Am facut cursuri impreuna si asta ne-a legat. Ascultam si aceeasi muzica.

Ma vedeam cu Jamie in fiecare zi si am devenit cei mai buni prieteni. Sentimentele noastre erau complet platonice. Nu era nicio atractie" spune fata. "Familia ei ma stia de fata si i-am vizitat destul de des" spune Jamie. Acesta simtea insa ca i-a fost desemnat sexul gresit, identificandu-se ca barbat inca de la varsta de 4 ani.

Jamie explica: "Cand avea 4 ani, am crezut ca sunt baiat. Cand am crescut, am realizat ca felul in care ma simt e diferit de al altor fete dar speram sa ma dezvolt mai tarziu. Cand am ajuns la pubertate am incercat sa ma integrez ca fata.

Initial am fost la o scoala numai de fete insa dupa ce am ajuns la liceu mixt, am socializat cu grupuri de oameni deschise la mine si mi-am explorat sentimentele mai bine. Dupa ce am urmarit un documentar despre transexuali cand aveam 16 ani, mi-am dat seama ca asa ma simteam si eu si ca exista ceva ce pot face in aceasta privinta".

Asa ca Jamie s-a decis sa faca operatia. Le-a spus membrilor familiei si prietenilor. Ultima persoana careia i-a spus a fost Shaaba pentru ca ii era frica din moment ce aceasta provenea dintr-o familie foarte religioasa. "Jamie a venit la mine in august inainte de inceperea anului scolar. In acel moment nu aveam idee ce inseamna transexual, insa dupa ce mi-a explicat am inteles si am acceptat fara probleme" spune Shaaba.

Asa ca Jamie a facut tranzitia si tratament cu hormoni de testosteron. Daca tatal lui Shaaba a acceptat situatia, mama si tatal ei vitreg i-au interzis sa-l mai vada in afara scolii sau sa mai vorbeasca cu el. "Nu puteam sa ma descurc fara cel mai bun prieten. Desi Jamie era diferit, pentru mine era aceeasi persoana. Nu puteam sa ma opresc din a-l vedea"

Odata cu schimbarea de sex, Shaaba a inceput sa aiba sentimente diferite pentru Jamie: "Cand a inceput sa aiba o viata de barbat, cred ca mi s-a schimbat toata perceptia. Ne imbratisam mai putin si ne atingeam mai putin pentru ca Jamie era baiat. Au existat si schimbari de estetica specifice baietilor. Si-a tuns parul scurt, a inceput sa se imbrace cu haine de baieti ceea ce a insemnat o mare schimbare in modul in care arata. Din momentul in care l-am vazut pe Jamie ca baiat, sentimentele dintre noi au inceput sa se dezvolte. Am avut probleme cu propriile emotii. Ma ingrijoram ce spune despre mine faptul ca ma atrage" spune Shaaba.

Jamie a facut insa primul pas si i-a spus lui Shaaba ca o place. Asa ca au decis cateva zile mai tarziu sa incerce: "Initial eram foarte emotionata si terifiata. Dar cand am incercat, totul a fost natural. Ne-am potrivit perfect ca un cuplu". Au ascuns totul de familia ei timp de 3 ani! Pana la urma, in 2014 de Craciun, mama lui Shaaba a acceptat relatia celor doi.