Cei mai tari 18 DJ din industrie se lupta pentru sansa de a deveni DJ Superstar la Burn Residency Bootcamp!

Au fost peste 6 000 de concurenti din 90 de tari, insa doar 18 au fost alesi sa participe la Burn Residency Bootcamp 2014. Ce ii asteapta pe norocosii prezenti in Ibiza? Cursuri intensive cu DJ legendari ai momentului si o serie de provocari intre participanti, care sa ii ajute sa isi dezvolte pasiunea.

La final de Bootcamp, cei mai buni 5 DJ vor castiga rezidente pe timpul verii pe insula care nu doarme niciodata, iar la finalul sezonului, cel mai bun dintre ei va castiga o rezidenta intr-un club prestigios din Ibiza. Mai mult, suma de 100.000 de euro va fi investita in cariera lui ca DJ.

Line-up-ul din acest an este unul pe masura asteptarilor: Carl Cox, Pete Tong, Philipp Straub si John Digweed sunt mentori, in timp ce Marco Bailey, Uner, Marius de Vries, Miss Soulfly, Netsky si Tom Novy vor fi alaturi de participanti sa ii invete cele mai bune trucuri in materie de muzica electronica.

BOg (Bogdan Tanase) este DJ-ul care reprezinta Romania la Burn Residency Bootcamp 2014! Prezent la Ibiza, DJ-ul a declarat ca pentru el "fiecare zi este o noua provocare" in Bootcamp.