O fata de 21 de ani a mancat fructe pentru prima data dupa ce a mers la un hipnoterapeut din cauza problemelor sale cu frica de mancare! Aceasta fobie a fetei o facea sa consume numai mancare de la KFC. Mereu!

Georgie Scotney, o tanara din Portsmouth, a suferit de SED (Selective Eating Disorder) de la o varsta frageda, ea nefiind capabila sa manance anumite fructe. Cand era copil, ea manca doar cartofi prajiti si pui, insa situatia s-a agravat pana la punctul in care nu putea sa manance decat al unui brand.

Timp de 3 ani ea a trait doar cu mancare de la KFC. In ciuda acestui lucru, nu s-a ingrasat deloc. A scapat de problema dupa ce a facut terapie cu hipnoza. "Nu ma saturam niciodata de mancarea asta, imi placea sa pun si multa sare ceea ce stiu acum ca nu e o idee deloc buna. Chiar cred ca acest lucru se intampla din cauza faptului ca mi-era frica de multe mancaruri, mai ales de sosuri, aceea era cea mai mare teama a mea" povesteste Georgie, citata de Metro.

Georgie reprezinta Marea Britanie ca parte a scolii de gimnastica din Portsmouth. Ea crede ca problema a inceput in momentul in care a inceput sa sara peste mese pentru a merge la antrenamente. In ciuda faptului ca a fost reticenta, a apelat la hipnoza iar acest lucru a salvat-o. "Totul s-a schimbat imediat. Am incercat noi mancaruri la care nici nu visam inainte - mi-a si placut!" mai spune Georgie.

"Timp de 15 ani mi-am dorit sa incerc un mic-dejun englezesc si am facut-o dupa prima zi de terapie, a fost fantastic. Mereu am avut probleme cu greutatea chiar daca merg la sala in fiecare zi. Sper ca acum sa fiu mai sanatoasa si mai fericita" a incheiat tanara.

Vezi aici mai multe imagini