Un britanic de 25 de ani a trecut incredibil pe langa un pot de aproximativ 26.000 de euro! El a pariat saptamana aceasta pe faptul ca Monaco o va invinge pe Dortmund, avand o cota de 21/10.

Barbatul din Wirral care nu a dorit sa-i fie facuta public identitatea a pariat aproximativ 8.300 pe acest meci. El a dezvaluit ca dorea sa foloseasca banii pentru a-si cumpara o casa!

Atunci cand s-a logat pe contul sau al unei case de pariuri a descoperit ca pariul i-a fost anulat cu mai bine de 2 ore inainte de startul meciului! Motivul? Suma pariata depasea limita de 4.000 de lire (aproximativ 4.700 de euro)

"Castigasem bani la inceputul saptamanii si am zis sa-i risc. In acest moment incerc sa-mi cumpar o casa si este una care imi place insa costa mai mult decat am asa ca m-am decis sa pariez. Cand am sunat mi s-a spus ca totul e in regula si nu mi s-a mentionat nimic legat de limita. Insa cand am fost blocat in afara contului, am sunat si mi s-a spus ca pariul a fost anulat! Pur si simplu ei incearca sa gaseasca un mod de a nu plati" a spus barbatul.

Barbatul a mai dezvaluit ca inca asteapta sa-i fie returnata suma pariata si ca spera sa discute situatia cu cineva din varful companiei insa "nu cred ca imi vor plati suma". Un purtator de cuvant al casei de pariuri a spus: "Avem o politica stricta de a nu comenta cazurile individuale ale clientilor".

A pierdut 26.000 de dolari dintr-un ghinion incredibil! Ce a descoperit un barbat cand a crezut ca biletul la pariuri e castigator