O femeie din Statele Unite, Heidi Johnson, a postat pe Facebook o scrisoare catre copilul ei care dadea incepuse sa fie rebel la varsta de 13 ani. Baiatul a inceput sa castige bani din YouTube si a inceput sa creeze probleme din acest motiv.

Asa ca Heidi a vrut sa-i dea o lectie - a postat insa scrisoarea public pe Facebook, ea dorind initial sa o vada doar familia. Scrisoarea a devenit virala, motiv pentru care Heidi a explicat ca nu mai conta daca stergea postarea sau.

In scrisoare, Heidi ii transmite fiului ei ca, daca doreste sa fie doar coleg de apartament si nu un fiu adevarat, va trebui sa inceapa sa plateasca utilitatile, sa faca mereu curat altfel va fi taxat cu 30 de dolari pe zi cand ea face curat in locul lui!

"Cand a vazut scrisoarea a plecat din casa imediat. I-am spus sa faca asta atunci cand e nervos si trebuie sa se detaseze. Acum s-a schimbat, imi cere sa-i fac o lista cu ce trebuie sa faca si apoi le face" a povestit ulterior Heidi

 

 

Hey Folks! If you are even the least bit curious about the background of this letter, here is a link to what lead up to...

Posted by Heidi Johnson on Wednesday, September 2, 2015