Laura Gratton, 24 de ani, a fost refuzata de catre proprietarul unui apartament de 2 camere care costa 400 de lire pe luna in Edinburgh, anunt pe care il gasise online.

Motivul pentru care tanara a fost refuzata? Provine din Australia iar aceasta tara ar fi recunoscuta pentru faptul ca este plina de oameni betivi si rasisti! Proprietarul a continuat spunand ca Australia este recunoscuta in Europa pentru rasism asa cum Franta este recunoscuta pentru vin si branza!

Laura are o viza pentru 2 ani, lucrand la un restaurant. Initial, ea a crezut ca este o gluma, insa apoi si-a dat seama ca proprietarul vorbea serios.

"Am fost frustrata si nervoasa ca cineva ar putea sa gandeasca asta si sa-mi spuna asta doar pentru ca sunt nascuta intr-o anumita tara. Dupa ce am calatorit atat de mult, majoritatea prietenilor mei sunt din intreaga lume, nu din Australia, asa ca mi s-a parut ciudat sa-mi spuna asta avand in vedere ca este foarte departe de adevar.

Australia este o tara multi-culturala si foarte deschisa. Exista probleme de rasa ca in orice alta tara - dar actiunile unor putini oameni nu ar trebui sa fie folosite pentru a judeca pe oricine din tara lor" a spus Laura.

Aceasta blonda superba a fost refuzata dintr-un motiv halucinant

Ea a postat conversatia cu proprietarul pe internet iar reactia fata de acesta a fost una plina de revolta. Purtatorul de cuvant al site-ului a declarat ca orice astfel de mesaj a fost si va fi sters: "Sa cataloghezi o intreaga natiune ca fiind rasista este, sincer, ridicol" a spus acesta.