Jazz Egger, o tanara de 19 ani nascuta in Austria dar care locuieste la Londra, sustine ca a batut orice record in ceea ce priveste legaturile pe Tinder - peste 5.400 de barbati i-au dat 'swipe right' fetei!

"Am descarcat aplicatia in urma cu cateva luni si cred ca am reusit un record mondial" le-a spus ea celor de la FEMAIL, fiind preluat interviul de Daily Mail. "Calatoresc foarte mult si oameni continua sa-mi dea Super Like" a mai spus fata. Ea considera ca este normal pana cand o prietena i-a dezvaluit ca media pentru femeile de pe aplicatie este de 1-2 Super Like-uri pe luna!

"Am ajuns la punctul la care nu mai puteam sa vorbesc cu toata lumea pentru ca am dat swipe right la toti cei care mi-au dat Super Like" a mai spus Jazz, ea facand un update al profilului: "Imi pare rau dar totul a scapat de sub control. Nu raspund decat la mesajele foarte interesante. Sper sa intelegeti".

Iar acest lucru i-a imbunatatit experienta pe Tinder. "Am primit cele mai tari replici de agatat si oferte incredibil. Am dat pe aplicatie si de Conor Maynard si alti muzicieni cunoscuti, Youtuberi si actori. O alta oferta nebuna a venit de la un tip care m-a invitat in Grecia pe yacht pentru o saptamana".

Aceasta este cea mai populara femeie de pe Tinder! Este incredibil cati barbati au incercat sa o cucereasca