George Redhawk este un artist specializat in tablouri digitale cu adevarat spectaculoase. El 'prind viata', fiind publicate sub forma unor gif-uri. Cu toate astea, miscarea din tablouri este fluida si continua.

Tablourile in sine sunt emotionante insa miscarea ofera un element unic. Ceea ce face insa cu adevarat incredibile aceste tablouri este modul in care sunt facute. Asta pentru ca George Redhawk este orb din punct de vedere legal!

Redhawk creaza imaginile sale printr-o serie de mijloace vizuale si programe digitale, o combinatie pe care chiar el a dezvoltat-o. Pentru a crea aceste imagini, foloseste un software de unite a imaginilor: "Software-ul este facut pentru a suprapune o poza pe alta insa am descoperit ca suprapunerea unei fotografii peste aceeasi fotografie se poate crea o miscare incredibila" explica Redhawk.

Aceste imagini te vor lasa fara cuvinte, mai ales cand afli cum au fost facute! Ce se intampla daca te uiti cateva secunde la ele

"Am inceput sa explorez mediul ca o provocare si, in unele cazuri, sa disturb sentimentul de ordine, la fel cum viziunea mea a inceput sa fie o adevarat provocare pentru mine" mai spune Redhawk.

Aceste imagini te vor lasa fara cuvinte, mai ales cand afli cum au fost facute! Ce se intampla daca te uiti cateva secunde la ele

Vezi mai multe tablouri digitale ale lui George Redhawk aici