Adrian Minune a fost jefuit ziua în amiaza mare. Cunoscutul manelist a devenit, în urmă cu câteva săptămâni, victima hoților, când a rămas fără telefoane, ochelari și 2.400 de euro. Între timp celebrul manelist a dat de urma hoților și a mers să-și recupereze bunurile.

Într-un video postat pe YouTube, manelistul a povestit internauților că a fost jefuit în timp ce se afla într-un renumit local din zona Decebal a Capitalei. La ieșirea din local, Adrian Minune a constatat că din mașina sa lipseau două telefoane, ochelarii de soare, dar și suma de 2.400 de euro. 

“Oprește banii și cu asta basta”

Adrian Minune a dezvăluit cele petrecute și a adresat și un mesaj celui care l-a jefuit.  Manelistul i-a transmis hoțului că poate păstra suma de bani, însă îl roagă să îi înapoieze telefoanele și ochelarii.

„Bravo, băiatul meu, Ești un hoț profesionist. Eu mă duc acum la restaurant și aștept. Că dacă voiam să te bag la pușcărie, ceea ce mie nu îmi place, scriam până acum, dar nu e nevoie să scriu. Oprește banii și cu asta basta. Ai ce să faci cu banii ăia. Stau trei ore la restaurant, adu-mi telefoanele…Dacă nu vrei tu, trimite-o pe maică-ta sau trimite un prieten, pune-i pe un taxi. Trei ore te aștept”, spunea Adrian Minune, în clipul postat pe YouTube, imediat după ce a descoperit că a rămas fără bunuri.

A mers acasă la hoți și le-a dat un bonus pentru profesionalism

Între timp celebrul manelist a dat de urma hoților și le-a făcut chiar o vizită acasă.  Artistul nu a vrut să facă plângere la Poliție după acest incident. Pentru a-și primi telefonul mobil înapoi, Adrian Minune a fost nevoit să mai plătească 300 de euro. A mai plătit încă 200 de euro pentru a-și recupera ochelarii de soare.

"Am apreciat profesionalismul"

„Aveam niște poze acolo care erau din vacanța mea, aveam şase mii și ceva de numere de telefon, numere importante de telefon, și pentru că l-am apreciat pentru profesionalism i-am mai dat eu câteva sute. Pentru că o mașină ca a mea, după 40 de secunde se închide singură, dacă nu mai e nimeni. Mașina se închide singură. El a fost atât de atent încât, atunci când am parcat, eu m-am uitat în oglindă, el din spate mi-a deschis ușa și a lăsat-o deschisă”, a dezvăluit Adrian Minune.

Foto Facebook