Andrei Leonte lanseaza un nou single si videoclip – „Partea rea (52)”, care vine in completarea povestii incepute anul trecut. Dupa dezamagirea din „O nefericita si un nebun”, noul clip il prezinta pe Andrei care incearca sa-si reconstruiasca viata cu o alta femeie, interpretata de actrita Laura Cosoi. Mai mult decat doar un videoclip, „Partea rea (52)” este construit ca un scurtmetraj, un film mut, care ne prezinta povestea artistului folosind piesa ca pe o coloana sonora.

„Numele piesei este inspirat din povestea celui mai singuratic animal de pe Pamant. O fiinta care vorbeste o cu totul alta limba, este pe o alta frecventa si lungime de unda decat oricine din jurul ei. E posibil sa fi auzit povestea: balenele comunica prin sunete care se incadreaza ca frecventa intre 10-40 Hz, dar exista o singura balena care «vorbeste» la 52 Hz si care, din aceasta cauza, nu poate comunica niciodata cu nimeni. Este mereu singura in ocean pentru ca, practic, nu o aude nimeni. Eu zic ca este o situatie in care ne regasim multi, mai devreme sau mai tarziu – cautarea unui om care sa te auda si sa te inteleaga si sentimentul de singuratate pe care il ai pana gasesti acea persoana care sa comunice pe aceeasi frecventa cu tine”, a spus Andrei.

Piesa este compusa in studiourile Metropolitan Records de catre Silviu Marian Paduraru (aka Dave Pryce de la Deepside Deejays), iar versurile sunt scrise de catre Andrei Leonte, care a semnat si scenariul scurtmetrajului regizat de Anthony Icuagu.

Noul videoclip, care a strans aproape 50,000 de vizualizari in 12 ore, poate fi urmarit aici:

„Cred ca deja ar fi copilaresc sa incerc sa mai ascund faptul ca povestea celor doua piese este inspirata din viata mea. M-am gandit ca, daca nu propriile mele experiente ma inspira, atunci ce? Bineinteles, aceasta e versiunea mea, adevarul e undeva la mijloc intotdeauna. Au fost prieteni care mi-au zis ca lansez in lume o chestie mult prea personala, ba chiar mult prea trista, dar asta am simtit si ma bucur ca am avut posibilitatea sa o fac, exact asa cum m-a dus pe mine capul. si, da, va urma si o partea a treia!”, adauga Andrei.