Rolul lui Adrian, omul devotat și familistul convins, al cărui principal defect a fost încrederea pe care le-a acordat-o iubitei și prietenilor, este interpretat de Damian Anghel; unul dintre actorii tineri extrem de pasionați de meseria aleasă și de trăirile pe care le poate crea prin personajele pe care le interpretează. Deoarece am vrut să aflăm mai multe despre Damian și pasiunile lui, am povestit despre teatru, călătorii și sport. 

Ai spectacole în diferite orașe ale țării. Care ți-a plăcut cel mai mult și ce ți-a atras atenția? 

Am avut norocul să joc în multe orașe din Romania și pot spune liniștit că fiecare are ceva demn de menționat și toate se remarcă printr-un public cald și foarte inteligent, dornic de teatru în orașul lor. Dacă ar fi să aleg un singur oraș, probabil că m-aș opri la Cluj, unde cel mai tare mi-a atras atenția diferența uriașă de civilitate și de ordine în comparație cu Bucureștiul.

Am văzut că ai fost plecat în America. În afara clădirii lui Trump, ce alte puncte ți-au furat privirea? 

Am fost plecat în America, mai precis la Chicago, la un festival de film. Nu e prima oară când merg în State, am fost de multe ori și în orașe diferite, dar Chicago m-a surprins prin bogăția sa arhitecturală. E un oraș eclectic, unde modernul se îmbină cu stiluri mai clasice “împrumutate” din Europa pre, inter și postbelică. E un oraș în permanentă schimbare, cu foarte multe clădiri autosustenabile energetic, ansambluri de locuințe smart, un oraș al viitorului care pastrează, totuși, parfumul unor alte vremuri, de mult apuse. Ce să mai zic… A fost cam dragoste la prima vedere.  

Am sesizat, pe Instagram, pasiunea ta pentru echitație. Cine te-a îndrumat în această direcție și cât de des reușești să practici acest sport? 

O sumă de întâmplari m-a adus pentru prima oară călare acum 4 ani. Apoi m-a îndrumat prietenul meu - Mihai Barbu, proprietarul unui centru ecvestru din zona Agnita, Sibiu. Îmi fac fiecare vacanță acolo și așa reușesc să țin vie pasiunea pentru sportul ăsta ancestral. 

Cât timp reușești să îți mai aloci pentru baschet, prima ta pasiune sportivă? 

Ai reușit să atingi o coarda sensibilă. Prea puțin pentru cât mi-aș dori. Mai fur din când în când câte-o ora singur în parcul din apropierea casei și alte cateva cu foștii colegi de baschet, pe unde apucăm. Dar mi-e foarte greu să păstrez o constanță.

La una dintre postările tale, te întrebai ”Where is the limit”. Există vreo limită pentru tine, pe care îți propui să o depășești cât mai curând?

Îmi setez Întotdeauna limite non-pragmatice. Nu vreau să bifez rezultate palpabile, concrete, ci limite personale, care țin de comportament și psihologie mai degrabă. Uite, îmi doresc foarte tare să îmi găsesc răbdarea și liniștea în tot ce fac profesional. Asta e o limită pe care mi-o doresc a fi depășită.

Cu Damian ne revedem vineri în reluarea din Vlad, imediat după Românii au Talent sau luni, de la 20:30, într-un nou episod plin de emoție și răsturnări de situații sau îl putem urmări pe conturile personale din mediul online.