Piesa, compusa si produsa de catre echipa Fly Records, se anunta a fi déjà un succes si peste hotare. “Discutiile despre aceasta colaborare au inceput din toamna anului trecut. Dupa succesul de la Eurovision si dupa propunerile pe care le-am primit, ne doream sa lansam o piesa pentru Rusia, iar baietii de la Fly Project cunosc foarte bine piata de acolo.

Larisa Bercea

Pe masura ce piesa a inceput sa prinda forma, s-au tras primele acorduri, ne-am gandit ca cea mai buna idée ar fi sa facem un featuring! Asa s-a nascut aceasta colaborare. O piesa in limba engleza si spaniola este un act de curaj, are o linie melodica atipica, dar noua ne place foarte mult rezultatul si abia asteptam si parerile fanilor din toata lumea”, a declarat Elena.

Larisa Bercea

Mandinga si Fly Project au filmat de curand si videoclipul piesei, videoclip ce a presupus o adevarata desfasurare de forte. Regizat de Alex Ceausu, acesta a fost filmat in cadrul Studiourilor MediaPro din Buftea, intr-un spatiu transformat intr-o baza militara.

Larisa Bercea

Larisa Bercea, fosta concurenta la "Romanii au talent" - aparitie surpriza in noul videoclip Mandinga

Clipul piesei “Hello” este cea mai mare si mai importanta investitie de acest gen de pana acum pentru Mandinga, dar rezultatul este unul pe masura: decoruri impresionante, zeci de actori si dansatori si un invitat special…GEO-O Warrior , un spectaculos vehicul de salvare, care apare pentru prima oara intr-un videoclip.

Larisa Bercea

Lansat in 2013 la Salonul Auto Bucuresti, masina de 3.2 tone a facut senzatie pe Internet, despre ea vorbind pana si cei de la TopGear. Desi baietii au fost cei fascinati de aceasta constructie, Elena a fost norocoasa care s-a aflat la volanul ei.

Larisa Bercea

Filmarile clipului au durat aproape 24 de ore si, desi soarele a fost prietenos in acea zi, scenele nocturne nu au fost deloc usoare pentru niciunul dintre artisti, dar mai ales pentru Elena. “In timpul zilei a fost perfect, soare, frumos, dar cand a trebuit sa filmam noaptea, iar eu eram doar intr-un body…Stateam cu ceaiul fierbinte langa mine non-stop.

Cred ca am baut cativa litri in seara respectiva, de frica sa nu racesc. E greu tare in armata :)”, povesteste Elena. Artista stia insa foarte bine ce inseamna atmosfera dintr-o baza militara si asta pentru ca tatal ei a fost capitan in Armata Romana, asa ca era obisnuita cu povestile militare inca din copilarie.