Marele câștigător, Rami Malek, a obținut premiul pentru ”Cel mai bun actor în rol principal” pentru rolul din filmul Bohemian Rhapsody. Ținuta actorului a fost una clasică pentru un astfel de eveniment, un costum negru completat cu o vestă și un papion, garantându-i acestuia eleganță necesară serii. Mândru, Rami și-a prezentat premiul publicului, arătându-și, încă o data, recunoștința pentru șansa oferită de a îl interpreta pe celebrul solist al trupei Queen.

Rami Malek

Un alt remarcat al serii a fost Bradley Cooper. Nominalizat la categoria ”Cel mai bun actor în rol principal”, acesta a oferit un moment marcat de romantism și trăiri puternice prin interpretarea piesei Shallow, alături de Lady Gaga. Apariția lui a fost una clasică, alegând un costum negru la care a asortat papionul și brâul de aceași nuanță. Zâmbitor și plin de emoție, el a venit pe covorul roșu la brațul logodnicei lui, Irina Shayk.

Bradley Cooper

Mahershala Ali a fost și el pe lista câștigătorilor, plecând acasă cu trofeul pentru ”Cel mai bun actor în rol secundar” datorat interpretării lui din filmul Green Book. Apariția lui în lumina reflectoarelor a fost surprinzătoare prin prisma accesorilor adăugate ținutei. Deși a optat pentru un costum negru, el a renunțat la papion sau cravată, alegând un guler mandarin și o căciulă neagră. Comentariile au apărut foarte rapid, mulți notând că a fost prima apariție cu fes pe covorul roșu.

Mahershala Ali

William Dafoe și Christian Bale, ambii nominalizați la categoria ”Cel mai bun actor în rol principal” au avut ținute similare, mizând pe eleganța de tip ”all black”. Cei doi au apărut pe covorul roșu la brațul unor superbe partenere, au zâmbit, au dialogat cu presa și au așteptat, cu emoție, rezultatele serii.

Christian Bale
 

 

Willem Dafoe

O apariție surprinzătoare a fost cea a lui Jason Momoa care a lăsat deoparte culorile clasice covorului roșu și a ales un costum intr-o nuanță de roz pal. Costumul a fost asortat cu tinuta soției lui, actrița Lisa Bonet. Deși nu a avut nicio nominalizare, actorul a prezentat nominalizații categoriei ”Cel mai bun documentar”.

Jason Momoa

Fără doar și poate, unul dintre cei mai fericiți participanți a fost mexicanul Alfonso Cuaron care a plecat acasă cu 3 premii pentru producția Roma – ”Cel mai bun film internațional”, ”Cea mai bună imagine” și ”Cel mai bun regizor”. Regizorul a optat pentru un costum clasic negru, o cămașă albă și un papion de culoarea costumului. Elegant și extrem de fericit, acesta nu a uitat să îi amintească pe toți cei care i-au fost alături în ultimul an.

Alfonso Cuaron

Seara premiilor Oscar s-a încheiat cu anunțarea filmului Green Book la categoria ”Cel mai bun film al anului”. În aplauzele sălii, participanții s-au îmbrățișat și felicitat pentru un nou an plin de reușite și producții de gală oferite publicului.