Aplicatia a fost intens criticata si a fost interzisa in mai multe orase din lume. Uber sustine ca peste un milion de masini sunt utilizate ineficient in zona Bucuresti-Ilfov, iar acelasi numar de oameni ar putea fi transportat cu 250.000 de masini.

Platforma inovatoare Uber conecteaza in timp real soferii cu pasagerii, prin simpla atingere a unui buton. Indiferent daca este folosit in interes de serviciu sau doar pentru a iesi cu prietenii in oras, uberX reprezinta o varianta accesibila, sigura si de incredere prin care oamenii se pot deplasa prin oras.

Uber, Bucuresti, taxi

Folosind platforma, soferii inregistrati isi vor putea valorifica mai bine masinile, contribuind, in acelasi timp, la imbunatatirea mobilitatii urbane din Bucuresti.

Citeste mai multe pe Stirileprotv.ro

Uber spera sa puna bazele unei platforme eficiente de ridesharing in Bucuresti si sa imbunatateasca eficienta masinilor din oras, in conditiile in care, in prezent, peste un milion de masini sunt folosite doar cate o ora pe zi. Cu o medie de ocupare a masinii de doar 1,3 persoane, utilizand mai eficient masinile prin ridesharing, acelasi numar de drumuri zilnice ar putea fi realizat folosind doar 250.000 de autovehicule.

Completand optiunile existente de transport cu o varianta prietenoasa si de incredere, mobilitatea urbana din Bucuresti poate fi imbunatatita, reducand problema ambuteiajelor si impactul calatoriilor asupra mediului.

Uber, Bucuresti, taxi

Exemple de tarife Uber in Bucuresti

Aeroportul Henri Coanda - Piata Universitatii: 40 RON
Centru Vechi - Drumul Taberei: 18 RON
Calea Floreasca - Gara de Nord: 11 RON

Cum se foloseste Uber afla de pe hotnews.ro