Evan, ajutat uneori de sora şi mama sa, prezintă diverse jucării şi jocuri video, reuşind să adune 1,3 milioane de dolari într-un an din materialele încărcate pe YouTube.

Totul a început ca un joc pus la cale de Evan şi tatăl său, Jared. Toate veniturile obţinute din activitatea canalului pentru prezentări sunt investite sau păstrate în conturi pentru copii, a explicat Jared.

Într-un interviu pentru Newsweek, aflăm mai multe despre afacerea din spatele prezentărilor lui Evan. Tatăl său, Jared, susţine că are o echipă separată pentru vânzarea de publicitate care negociază cu diverse firme. „Sunt incluse atât reclame care apar în materialele de prezentare, cât şi produse care sunt prezentate în videoclipuri. Cea mai mare parte a veniturilor este constituită de reclamele care apar în videoclipuri”.

Evan, care este şi un adevărat fan Angry Birds, îşi publică materialele pe You Tube încă din 2011 şi deţine, în prezent trei canale: EvanTubeHD, EvanTubeRAW şi EvanTubeGaming. Sora lui Evan, Jillian, apare în multe din videoclipurile sale.