"Trăiesc viaţa pe picior mare şi prin asta mă refer la 'mai mare' " sunt versurile rap pe care le cântă femeia înainte să numească toate dietele şi programele de exerciţii fizice pe care le urmează, inclusiv zomba, yoga şi dieta Atkins.

Ţinând un bebeluş în poală şi având doi copii blonzi în spate, mama vorbeşte în piesa rap despre "crew"-ul ei (copiii) şi "căţelele" ei, făcând trimitere la termenii specifici folosiţi de rapperi în videoclipuri.

Videoclipul reprezintă o reclamă a celor de la Fiat, având ca ţintă pentru maşinile lor un tip de client departe de modelul tipic al şoferilor "glamorous". În clip femeia poate fi văzută cântând lângă un automobil pe a cărui placă de înmatriculare stă scris "MUM4LIFE/ Mămică pentru toată viaţa".

Copiii i se alătură femeii, dansând în fundal, cântând la un pian de jucărie şi probând ochelari de soare de tipul celor promovaţi de Kanye West.

După ce cântă despre alăptare şi despre frustrările legate de acest subiect, femeia continuă să se plângă de sfârşitul perioadei în care punea preţ pe modă, spunând că "poşeta ei sexy a fost înlocuită cu un sac pătat de mucozităţi".

Subiectul socializării este de asemenea inclus în versurile rap: "A trebuit să mă înscriu într-un club de citit doar ca să beau nişte vin".

Femeia face referire şi la activitatea mamelor pe reţelele de socializare, vorbind despre pozele cu bebeluşi care inundă notificările pe Facebook.