artistul fiind astfel nevoit să poarte tot timpul ochelari cu lentile speciale.

Starul american, care apare rareori în public fără ochelari cu lentile închise, spune că este "practic la fel de orb ca un liliac" şi nu vede aproape nimic cu ochiul stâng, iar această problemă, pe care o are încă de la naştere, este imposibil de corectat pe cale chirurgicală, informează contactmusic.com.

Johnny Depp

 

Actorul în vârstă de 50 de ani, care suferă de miopie la ochiul drept, a dezvăluit într-un interviu acordat în numărul din luna iulie al revistei Rolling Stone că toţi ochelarii pe care îi poartă sunt fabricaţi pe baza unei reţete medicale. Starul a mai spus că depinde foarte mult de acei ochelari.

"Fără ei, totul devine foarte, foarte, foarte înceţoşat. Nu am avut niciodată o vedere bună", a spus actorul american.

Johnny Depp

 

Starul, care are doi copii - Lily Rose, în vârstă de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani, cu fosta lui parteneră de viaţă Vanessa Paradis -, spune că poate să vadă doar la câţiva centimetri în faţa sa atunci când trebuie să joace într-o scenă de film fără să poarte ochelari.

Totodată, Johnny Depp a dezvăluit că se gândeşte "în fiecare zi" să se retragă din actorie, însă este puţin probabil să facă acest lucru în viitorul apropiat.