Cea mai scumpa camera de hotel din lume costa astazi 2.000 de dolari pe noapte si se gaseste in celebrul Burj Al-Arab, din Dubai.

Cu cati ani in urma, acelasi apartament regal din luxosul hotel ajungea la 27.000 de dolari pe noapte, scrie Business Insider.

De peste 13 ori mai mult costa cea mai exclusivista incapere din Burj Al-Arab, pusa la dispozitia clientilor. Ce primeau turistii in schimbul celor 27.000 de euro pe care ii cheltuiau pe o singura noapte de cazare?

O camera imensa, de „numai” 780 de metri patrati, cu propriul lift, sala de cinema, restaurant, living amenajat in stil arabesc, dar si propria biblioteca privata.

Apartamentul regal cuprinde doua dormitoare cu influenta orientala, fiecare avand propria baie, la fel de luxoasa si de sofisticat decorata.

Astazi, apartamentul din Burj Al-Arab costa doar 2.000 de dolari pe noapte, iar in pret intra si o plimbare cu un Rolls Royce, cu sofer personal. Pentru clientii si mai pretentiosi de atat exista intotdeauna varianta elicopterului, dar contra cost.