Mai ca te trec fiorii cand il auzi pe DiCaprio spunand cu un zambet malefic pe buze: "You had my curiosity, now you have my attention!"

Violenta excesiva, replici inteligente, actori de prima mana si un soundtrack semnat de James Brown.

Asa poate fi descrisa cea mai asteptata productie marca Quentin Tarantino din acest an. Django Unchained poate ajunge un concurent serios la Oscarurile din 2013.

Povestea are umorul ironic cu care Tarantino ne-a obisnuit: Jamie Foxx este un sclav negru platit de un neamt sa ucida albi.

Filmul cu buget de 90 de milioane de $ este produs de The Weinstein Co. si se va lansa pe 25 decembrie.

"DiCaprio este atat de malefic in acest film incat fanii vor innebuni atunci ca o sa-l vada" a declarat acum o luna la Cannes un oficial de la Weinstein. In trailer DiCaprio fura prim planul in rolul lui Calvin Candie un sadic stapan de sclavi, proprietar de plantatii. De asemenea, relatia dintre Jamie Foxx si Christoph Waltz pare sa fie esenta filmului.

Scris si regizat de Tarantino, Django Unchained il aduce pe Christoph Waltz in rolul lui Dr. King Schultz, un medic dentist de origine germana, devenit vanator de recompense in America sclavagista si care il va elibera pe sclavul Django (Jamie Foxx) pentru a-i captura pe criminalii frati Brittle. Schultz ii promite acestuia libertate si ajutor pentru a-si salva sotia aflata in posesia unui nemilos stapan de sclavi pe nume Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) daca impreuna ii prind pe cei mai cautati criminali din Sud.

Calvin este stapanul conacului Candyland, un tinut demn de dispret aflat pe o plantatie din Mississippi unde sclavii de sex feminin sunt tratati ca obiect sexual si barbatii sunt fortati sa lupte intre ei. Calvin Candie este cel mai mare cosmar al sclavilor, iar Django trebuie sa recurga la metode neortodoxe ducand tratative cu mana dreapta a proprietarului Stephen (Samuel L. Jackson) pentru a-l neutraliza pe Calvin si pentru a-si recupera sotia captiva - Broomhilda (Kerry Washington)

Filmul are o distributie impecabila formata din Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio Samuel L. Jackson, Kerry Washington si Don Johnson.