Cei de la Vox au publicat o harta cu limitele de viteza pe austrazi in functie de harta. Trebuie mentionat ca pe harta este trecuta limita de sus in fiecare zona, nu media. De exemplu, pe autostrada 130 din Texas, viteza maxima este de 135km/h. Fiind cea mai mare limita in stat, Texas apare cu albastru pe harta de mai jos.

Exista doar 2 locuri in lume unde nu exista nicio limita de viteza - in nordul Australiei si in Germania. In Australia s-a impus în 2007 o limită de viteză obligatorie, dar, anul acesta, administraţia locală a schimbat reglementarea şi a ridicat restricţiile impuse pe anumite sectoare de autostradă. În timp ce guvernul promovează experimentul ca un succes, experţii australieni avertizează că drumurile nu sunt echipate pentru pasionaţii de viteză.

In Germania, exista locuri unde limita de viteza este de 130km/h, insa exista multe portiuni unde nu exista interdictii, mai ales in zonele rurale. Pe portiunile cu 6 benzi insa, nu este permisa intrarea cu masina daca aceasta nu atinge cel putin 110km/h.

In Germania exista o dezbatere in acest moment daca ar trebui totusi impusa o limita: "Germanii par sa creada ca este un drept al omului sa intre in BMW-ul sau si sa mearga pe autobahn la cea mai mare viteza" spune Stephen Evans de la BBC. Totusi, exista dovezi ca existenta unei limite de viteza pe drumurile germane ar salva multe vieti.

Asta-i autostrada pe care nu poti circula cu mai putin de 110km/h! Nu exista nicio limita de viteza