Atelierul Hamza este foarte apreciat pentru calitatea impecabilă a materialelor, pentru mesajele pozitive pe care le promovează, iar vara aceasta a adus un nou plus articolelor vestimentare, acestea respectând calitatea, dar fiind mai subțiri. 

"După multe teste și multe căutări, anul acesta am reușit să găsim acele materiale pe care toată lumea le caută. Acele materiale care să reziste la cât mai multe purtări și pe care să nu le simți atunci când le porți. Materiale în care să simți că întregul corp respiră.

Nouă ne place să comparăm atingerea acestora cu o adiere plăcută de vara. Un alt lucru la care am lucrat foarte mult în această colecție, așa cum v-am obișnuit, au fost tiparele, pentru că ne-am dorit să găsim o formulă astfel încât majoritatea produselor să poată avantaja cât mai multe siluete.

Pentru asta, a trebuit să probăm, să modificăm, să probăm iarăși toate hainele pe cât mai multe măsurători ale clienților actuali. De asemenea fiecare produs, a fost spălat de cât mai multe ori, purtat în temperaturi cât mai ridicate tocmai pentru a fi siguri de întreagă experiență Hamza.

Cam această este fundația colecției de vara pe care am reușit să o construim, aliniați desigur cu valorile brandului. Suntem extrem de recunoscători pentru toți oamenii care ne aleg și tocmai de aceea ne dorim să ne ravansam, cu produse din ce în ce mai bune, care să le fie alături și care să îi ajute în tot cea ce își propun la începutul fiecărei zile".