Corespondenții emisiunii ”România, te iubesc!”, al cărei nou sezon a avut lansarea în urmă cu o săptămână, Alex Dima și Rareș Năstase, au ales ținute elegante pentru eveniment. Alex a optat pentru un mix de nuanțe de albastru – o cămașă bleu și un sacou bleumarin, în timp ce ținuta lui Rareș a fost preponderent în culoarea negru. Curioși și mereu dornici să afle mai multe, cei doi și-au declarat curiozitatea de a descoperi povestea lui Vlad pe mai departe.

Alex Dima, Rares Nastase


Jorge a părăsit Ferma în urmă cu doar o săptămână și a profitat de întoarcerea în oraș pentru a se alătura lansării serialului. Pentru această seară a ales o ținută sport casual, în nuanțe de alb și negru, mizând pe o pereche de adidași albi și pe un tricou care a respectat mixul de culoare al întregii ținute. Mereu zâmbitor și cu o atitudine pozitivă, artistul s-a bucurat de revederea cu foștii colegi și de eleganța serii.

Jorge


Răzvan Fodor a optat pentru o apariție all black pe care a combinat-o cu o pereche de adidași albi. Pentru sosirea pe covorul roșu a ales să înlocuiască cămașa cu un tricou negru care i-a oferit ținutei lui un aer mai relaxat și mai casual. 

Razvan Fodor
 

 

Speak a apărut la lansarea producției alături de iubita lui, Ștefania, care a atras toate privirile prin ținuta extrem de sexi. Artistul și-a păstrat stilul casual pe care fanii îl cunosc purtând o pereche de jeans gri la care a combinat un sacou texturat. 

Speak

 

Toți cei prezenți la eveniment au avut ocazia de a vedea primul episod din serialul românesc VLAD, primul serial realizat la standarde cinematografice în România. Lansarea oficială va avea loc luni, 25 februarie, de la ora 20:30 pe PRO TV.