O femeie anorexica ce ajunsese sa cantareasca doar 36 de kilograme a reusit sa supravietuiasca si sa se recupereze total datorita antrenamentelor la sala de forta.

In cel mai rau punct al ei, Linn Stro mberg supravietuia cu doar 400 de calorii pe zi, cantarindu-si in mod obsesiv mancarea. Ajunsese atat de slaba incat medicii i-au spus ca va muri daca nu isi revine.

"Imi aduc aminte cum inima se lupta sa bata si imi aduc aminte cum ma gandeam ca va ceda in orice clipa. Nu imi vine sa cred ca mi-am torturat corpul intr-un asemenea mod. Eram fixata si condusa de obsesiile mele. Nu eram niciodata satisfacuta. Anxietatea imi conducea viata, de dimineata pana seara. Un an din viata a disparut din cauza anxietatii. Este terifiant ca iti poti pierde mintile din cauza unei asemenea boli" a spus tanara de 23 de ani din Suedia.

Din 2013 a inceput drumul spre recuperare. Punctul de cotitura a fost cand familia ei a inceput sa planga atunci cand au vazut-o cat de fragila este. Datorita sprijinului iubitului ei, Timmy, si a mamei sale, Linn si-a schimbat total dieta si viata. Acum se antreneaza de 5-6 ori pe saptamana. Ridica doar greutati, evita antrenamentele de cardio pentru ca ii aduc aminte de trecut. A ajuns acum sa cantareasca peste 55 de kilograme.

Avea doar 36 de kilograme si risca sa moara in orice clipa. Cum arata aceasta femeie dupa ce a scapat de anorexie