Mitul 1. Barbatii fac sex cu oricand si oriunde

Starea emotionala a unui barbat il influenteaza foarte mult din punct de vedere sexual. Gradul de excitare si dorinta sexuala sunt influentate de starea pishica in care se afla.

Daca am avut o zi stresanta, obositoare sau plina de esecuri, este putin probabil sa avem chef de sex.

Modul de viata, dorintele, nevoile si chiar si felul in care privim relatia ne influenteaza din punct de vedere sexual. Prin urmare: femeile nu trebuie sa creada despre noi ca avem chef de sex oricand.

Mitul 2: Barbatii sunt romantici numai cand vor sa isi multumeasca partenera

E adevarat ca UNII barbati sunt romantici doar cand vor sa cucereasca o femeie. Dar sunt si barbati care se folosesc de romantism pentru motive ca: sex, imbunatatirea relatiei de lunga durata cu partenera sau pur si simplu pentru a mentine o relatie sanatoasa.

Mitul 3: Barbatii prefera sa fie ei primii care iau initiativa cand vine vorba de sex

Multe studii arata ca barbatilor le place la nebunie cand partenerele lor le sugereaza ca ar vrea sa faca sex cu ei. Ne place sa fim sedusi de femei.

Mitul 4: Barbatii se gandesc la sex o data la 7 secunde

Daca chiar stai sa faci calculele, iti vei da seama ca asta chiar este un lucru absurd. Daca te gandesti ca un barbat obisnuit sta treaz cam 17 ore pe zi, asta ar insemna ca se gandeste la sex de 8742 de ori pe zi! Cam mult :)

Mitul 5: Barbatii prefera sa fie burlaci

Potrivit studiilor, barbatii trecuti de o anumita varsta se simt izolati din punct de vedere social daca nu sunt casatoriti. S-a dovedit si ca celibatarii au o sanatate mai subreda decat barbatii insurati.

Mitul 6: Dupa o anumita varsta, barbatii nu mai sunt interesati de masturbare

Exista o convingere, mai ales printre femei, ca odata cu “asezarea la casa lui”, barbatul isi va pierde interesul in autosatisfactia sexuala. Este gresit.

Mitul 7: Barbatii vor sa atinga orgasmul cat mai repede

Barbatii pot da uneori impresia ca se grabesc si de abia asteapta sa ajunga la punctul culminant. Pentru ca sunt doar foarte entuziasmati din punct de vedere sexual, ne este greu sa fim pe slow motion.

Despre femei citeste pe Perfecte.ro