iPod Classic 160GB, negru

iPod Classic 160GB, negru

 

Spatiu disponibil. La discretie
Cu 160 GB poti lua oriunde cu tine intreaga ta colectie media.

Intreaba un geniu muzical
Sa presupunem ca ai gasit o melodie grozava si vrei sa asculti si alte piese care se potrivesc cu ea. Cu numai cateva clicuri, functia Genius alege melodiile din colectia ta numai bune de mix si creeaza pentru tine un Genius playlist. Poti asculta playlist-ul imediat, il poti salva pentru mai tarziu sau ii poti da refresh pentru un mix proaspat. Conteaza pe Genius pentru o combinatie la care nu te-ai fi gandit singur.

Pastreaza totul
iPod classic iti ofera 160 GB spatiu de stocare, suficient pentru pana la 40 000 de melodii, 200 de ore de videoclipuri, 25 000 de fotografii sau orice alta combinatie. Si ai o durata de viata a bateriei de pana la 36 de ore, astfel ca te poti distra mult, mult timp.

Vezi pretul AICI

Aparat foto DSLR Nikon D3100, Black + Obiectiv 18-55mm VR

Aparat foto DSLR Nikon D3100, Black + Obiectiv 18-55mm VR

 

Nikon a echipat D3100 cu un senzor CMOS nou proiectat pentru detalii extraordinare ale subiectului si gradatii line de culoare. Indiferent daca realizati fotografii sau inregistratii filme HD in format complet, senzorul este crucial pentru calitatea imaginii.

Numarul mare de pixeli al senzorului D3100 produce fotografii de o claritate exceptionala, dezvaluind toate nuantele scenei originale cu minim de zgomot — ideal pentru texturi cu detalii subtile si fundaluri defocalizate fara granulatie.

Vezi pretul AICI

Aparat de barbierit AquaTouch Philips AT890/16, acumulator, 3 capete, trimmer, negru/albastru

Aparat de barbierit AquaTouch Philips AT890/16, acumulator, 3 capete, trimmer, negru/albastru

Barbierire fara cablu de peste 50 de minute, 1 ora de incarcare

Barbierire fara cablu de peste 50 de minute pentru 17 de barbieriri. Este incarcat complet in 1 ora, asadar este intotdeauna pregatit odata cu dvs.

Sistem Super Lift & Cut pentru o barbierire precisa si confortabila

Sistemul cu doua lame incorporat al aparatului de ras electric ridica firele de par pentru a taia confortabil sub nivelul pielii, pentru un barbierit mai precis

Raspuns contur dinamic pentru a urmari fiecare linie a fetei si a gatului

Urmareste automat fiecare linie a fetei si a gatului pentru un barbierit mai fin

Vezi pretul AICI

iPad mini 16GB, Wi-Fi, Negru

iPad mini 16GB, Wi-Fi, Negru

 

Are toate calitatile care fac iPad-ul incredibil: un ecran superb, performante rapide si fluide, camere FaceTime HD si iSight si pana la 10 ore de autonomie a bateriei.

Culorile sunt vii si stralucitoare. Textul este afisat cu claritate. Iar ecranul de iPad mini este perfect dimensionat pentru a furniza o experienta la nivelul consacrat de iPad.

Aplicatiile create pentru iPad functioneaza si cu iPad mini. Asfel, puteti gasi in App Store aplicatii grozave pentru practic orice activitate v-ati putea imagina.

iPad mini are conexiuni Wi-Fi de pana la de doua ori mai rapide decat orice model anterior de iPad.

Vezi pretul AICI

Various Artists-Perfect Jazz Collection 2-25CD

Various Artists-Perfect Jazz Collection 2-25CD

 

Artisti: Ellington, Duke, Bellson, L, Armstrong, Louis, Waller, Thomas "fats"

Vezi pretul AICI

Lista cu toate magazinele participante la Black Friday