FILM

Poltergeist 3D
Regie: Gil Kenan
Distributie: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris

Legendarul cineast Sam Raimi (Spiderman, Evil Dead, The Grudge) si regizorul Gil Kenan (Monster House) readuc povestea horror clasica, despre o familie a carei casa dintr-o suburbie devine bantuita de spirite rele. Familia va fi nevoita sa isi uneasca fortele si sa incerce orice le sta in putinta pentru ca fortele raului sa nu le rapeasca fiica definitiv.

Tomorrowland
Regie: Brad Bird
Distributie: George Clooney, Hugh Laurie

Super productia science fiction Tomorrowland este regizata de Brad Bird (Mission Impossible- Ghost Protocol), iar scenariul a fost scris de Damon Lindelof, creatorul serialului Lost, impreuna cu Jeff Jensen. Subiectul este asemanator cu filmul Close Encounters of the Third Kind (1977) produs de Steven Spielberg, avand la baza intalniri extraterestre si musamalizarea guvernamentala a intamplarilor inexplicabile. Personajul lui Clooney este un geniu inventator nemultumit care trebuie sa salveze planeta cu ajutorul unui copil robot, jucat de Raffei Cassidy.

BurgerFest, primul eveniment din Romania dedicat burgerilor

BurgerFest

La noi, pasiunea pentru burgeri a explodat in ultimii ani si cucereste din ce in ce mai mult teren. La sfarsitul acestei luni se va organiza si primul eveniment major dedicat acestor specialitati culinare: BurgerFest , care va avea loc intre 22 si 24 mai, in Bucuresti, la Verde Stop, zona Barbu Vacarescu (locatie conexa fostului spatiu de evenimente Zone Arena). Festivalul isi doreste sa stranga in acelasi loc cei mai deliciosi burgeri oferiti de restaurantele din intreaga tara si sa premieze CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate localurile de profil, impreuna cu bucatarii lor.

BurgerFest propune o experienta diferita pentru un weekend in Bucuresti: trei zile petrecute intr-o zona cu verdeata, cu multa muzica buna, concerte, cu delicatese culinare si experiente gastronomice, cu jocuri si concursuri, toate intr-o locatie eleganta, cu un decor shabby chic.

BurgerFest

Accesul la BurgerFest se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment. Incepand din prima saptamana a lunii mai, abonamentele pe trei zile vor fi disponibile online, in retelele MyTicket.ro si Iabilet.ro.

Salonul International de Carte Bookfest - editia a X-a - Romexpo

21 Mai ora 10:00 - 20:00
22 Mai ora 10:00 - 21:00
23 Mai ora 10:00 - 21:00
24 Mai ora 10:00 - 20:00

Bookfest

A zecea editie a Salonului International de Carte Bookfest va avea loc la Romexpo intre 20 si 24 mai.Invitatul de onoare al celei de-a X-a editii a Salonului International de Carte Bookfest este Cehia. Sub sloganul „Cehia - Republica literaturii”, Centrul Ceh pregateste o serie de evenimente menite sa promoveze literatura ceha si sa sporeasca interesul publicului roman pentru autorii contemporani, dar si pentru clasicii cehi.

Romanian Design Week 2015 - Hanul Gabroveni

21 Mai ora 10:00 - 18:00
22 Mai ora 10:00 - 18:00
23 Mai ora 10:00 - 18:00
24 Mai ora 10:00 - 18:00

Romanian Design Week 2015

Romanian Design Week se imbogateste anul acesta cu o dimensiune internationala, menita sa puna in context ce se intampla in comunitatea de design din Romania si sa adauge un nou strat pe componenta educationala a proiectului. Olanda devine tara invitata in cadrul editiei de anul acesta a Romanian Design Week, cu sprijinul Ambasadei olandeze din Romania. Aceasta va fi reprezentata pe parcursul celor 10 zile prin expozitii si workshopuri sustinute de diversi designeri olandezi in expozitia centrala de la Hanul Gabroveni.

Pe langa cele ce vor avea loc aici, va exista si un circuit al companiilor olandeze din Romania. In programul Romanian Design Week de anul acesta vor participa si alte tari din Europa precum Austria, Cehia si Suedia. Invitatii straini vor sustine conferinte, dezbateri sau vor derula proiecte pe parcursul zilelor de eveniment.

Bea o limonada la Acuarela si nu uita bicicleta Pegas.

Ai parcare speciala pentru ea...si in plus...o plimbare cu bicicleta in weekend prin Bucuresti este de recomandat.

 

A venit primăvara! Ia-ţi un PEGAS şi du-l acasă!Sunt disponibile modelele: Pegas Strada 1, Pegas Strada 2, Pegas Mini,...

Posted by Bicicletele Pegas on Monday, April 6, 2015

Acuarela este un mic bistro pentru comunitatea de artiști din București, un hub social, un promotor de jazz, o gazdă călduroasă de spectacole de teatru și performance-uri.

Studio Martin Closing Party - Uner, Adrian Eftimie - Studio Martin

23 Mai ora 23:00 - 06:00

Studio Martin Closing Party - Uner, Adrian Eftimie - Studio Martin

Üner este unul dintre cele mai importante nume ale noii generatii de producatori de muzica electronica spanioli. Formarea sa muzicala i-a permis sa se dezvolte la o varsta foarte frageda, iar viziunea sa este una deosebita, bazata pe interesul sau armonic si cautarea un sunet unic, personal. Acest lucru l-a apropiat de labeluri precum Diynamic, Cadenza, Get Physical, Cecille sau Visionquest.

A castigat respectul industriei muzicale prin talent si munca: nume precum Luciano, Carl Cox sau Laurent Garnier ii canta muzica in mod regulat in cluburi ca Watergate din Berlin sau Space, Pacha si Ushuaia Ibiza.

EUROPAfest – Bucharest International Jazz Competition - Teatrul Odeon

21 Mai ora 14:00 - 20:00
22 Mai ora 14:00 - 20:00
23 Mai ora 14:00 - 20:00

EUROPAfest – Bucharest International Jazz Competition - Teatrul Odeon

Intre 16 si 23 mai capitala vibreaza pe ritmuri de jazz. Bucharest International Jazz Competition, aflat la editia cu nr. 9 reuneste in Semifinala 15 dintre trupele de jazz ale momentului din tot atatea tari: Australia, Austria, Canada, Coreea de Sud, Estonia, Franta, Germania, Israel, Italia, Luxembourg, Polonia, Rusia, Spania, SUA, UK.

Desfasurat sub egida EUROPAfest, Bucharest International Jazz Competition, cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz din Europa, si-a castigat locul intre evenimentele de jazz sonore la nivel mondial, fiind apreciat deopotriva de public, artisti si specialisti.

A1 ramane este unul dintre locurile cele mai cool din Bucuresti.

 

 

Strada 1 Gri Mat - http://goo.gl/G7QTrQ

Posted by Bicicletele Pegas on Monday, April 27, 2015

Iti recomandam o cafea buna sambata sau duminica dimineata. Poti face o plimbare cu bicicleta Pegas pe Calea Victoriei si apoi sa poposesti la Piata Amzei nr 1 unde se afla localul. Cei care vin cu bicicletele sunt bineveniti – pot lasa bicicleta chiar langa masa pe terasa.

Iubim 2ROTI - Romexpo

22 Mai ora 12:00 - 00:00
23 Mai ora 12:00 - 00:00
24 Mai ora 12:00 - 00:00

Iubim 2 Roti”, cel mai mare festival destinat iubitorilor de doua roti, a ajuns la cea de-a treia editie si va tine trei zile.

 

 

„Iubim 2 Roti”, cel mai mare eveniment din Romania dedicat atat motociclistilor, cat si scuteristilor si biciclistilor, va avea loc anul acesta in perioada 22-24 mai. Festivalul, organizat de Asociatia Moto Free Riders, se va desfasura in complexul Romexpo. Timp de trei zile, pentru pasionatii de doua roti vor avea loc concerte, demonstratii si concursuri. Cei veniti din alte orase vor avea la dispozitie un spatiu de campare dotat cu utilitatile necesare.

 

Personalizează-ți bicicleta Pegas cu accesoriile potrivite.www.bicicletapegas.ro

Posted by Bicicletele Pegas on Thursday, May 7, 2015

Nu va lipsi nici cea mai mare parada de vehicule pe doua roti din Romania. Anul trecut, la parada au participat aproximativ 2.500 de motociclete si mopede si 1.700 de biciclete.

 

Vlăduț devine un profesionist al mersului pe bicicletă. Voi de la cine ați învățat să pedalați?

Posted by Bicicletele Pegas on Saturday, April 25, 2015

Ne asteptam la o prezenta chiar mai mare in acest an. Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roti” este gandita ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete si isi propune sa educe participantii la trafic in spiritul respectului reciproc, al sigurantei si, nu in ultimul rand, al responsabilitatii sociale.