Dubai, pământ românesc! Tot mai multe vedete de la noi achiziționează proprietăți în luxosul Dubai.

Tărâmul milionarilor

Dubai a devenit cea mai populară destinație din 2022. Românii sunt dornici să-și petreacă vacanța aici, iar persoanele publice din țara noastră aleg să facă afaceri sau să investească în imobiliare.

Andreea Bălan, Anamaria Prodan, Denisa Tănase sau Ramona Gabor sunt doar câteva nume ale celor care au ales Dubaiul. Acum a venit rândul designerului Cătălin Botezatu. Recent, creatorul de modă a făcut o investiție de sute de mii de euro, de care este extrem de mândru.

El și-a achiziționat un apartament de lux în Dubai, la etajul 54. În ceea ce privește suma pe care a scos-o din buzunar, Botezatu nu a vrut să dea prea multe detalii, însă se pare că locuința sa din Dubai a costat nu mai puțin de 350.000 de euro.

Este la etajul 54, are un view (vedere n.r) către ocean, dar și partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară, sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente, aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă. Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extrordinară peste doar câteva luni doar, sunt ofete de nerefuzat”, a mărturisit Cătălin Botezatu

Bote are planuri mari: vrea un spațiu comercial în centrul Dubaiului. ”Vreau să deschid un magazin multibrand de designeri români din septembrie, în mai multe Emirate. Deocamdată am văzut spații de magazine și am avut diferite întâlniri cu arhitecți. Am îmbinat utilul cu vacanța”, a spus Cătălin Botezatu.

Foto Facebook