Brad Pitt a pozat pentru "Interview Magazine" şi a vorbit despre ce priorităţi are în acest moment în viaţă, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Actorul de 48 de ani a fost intervievat de Guy Ritchie şi a fost fotografiat cu noul său look de Steven Klein. În imaginea surprinsă de Klein, Brad Pitt poartă dreaduri specifice ascultătorilor de muzică reggae.

Pentru sesiunea foto la care a participat, Pitt a fost îmbrăcat pe rând în pulovere rupte, adpotând stilul "trash", apoi a fost un asasin plătit şi un om al străzii.

Brad Pitt

 

În interviu, Brad Pitt vorbeşte despre faptul că a devenit din ce în ce mai selectiv atunci când îşi alegee rolurile pe care le joacă.

"Aş vrea ca filmul în care joc să aibă o poveste bună, îndeajuns de bună pentru a şi-o aminti şi familia mea. Familia mea este totul pentru mine. Familia este pe primul loc", a declarat actorul.

Brad Pitt

 

Actorul spune că se simte împlinit pe partea profesională şi susţine că a lucrat destul timp în industria cinematografică încât să ştie când să se retragă dintr-un rol.

" Atunci când joc într-un film este important pentru mine ca dacă stau pe platou chiar şi 14 ore pe zi, oricâte săptămâni sau luni ar dura, timpul acesta să fie petrecut cu persoane pe care le respect. Vreau să ştiu că dacă facem un lucru să dăm tot ceea ce e mai bun din noi ", a adăugat Pitt.

Următorul film în care joacă Brad Pitt este "Kiling Them Softly", în regia lui Andrew Dominik. "Momentul în care este plasat temporal filmul este într-o perioadă foarte dificilă pentru America. Era o vreme în care toată lumea încerca să facă alegerile potrivite pentru America", a spus Pitt pentru Interviu Magazine.

"Kiling them Softly" este programat să apară în cinematografe pe 30 noiembrie.