Christmas at Kristal - Tolga Fidan, Livio & Roby, Alin Stoica, Zece - KRISTAL GLAM CLUB

25 Dec ora 23:00 - 06:00

Christmas at Kristal

Iesim din nou din tiparul deja perimat al party-urilor undeground bucurestene cu un sound ce merge ca uns direct la sufletele voastre electronice infometate.

 

Tolga Fidan (Vakant, Eklo, Bass Cadet) revine in Romania dupa o prestatie live de exceptie pe scena Sunwaves: aceleasi influente calde cu radacini orientale, rafinate de anii petrecuti in Londra sau Paris.

 

Livio & Roby (Desolat, VIVa Music, Saved, Vakant) continua neobositi sa raspandeasca versiunea lor proprie despre techno pe aproape toate continentele populate. Ambasadorii curentului techno romanesc? Neah, mai degraba influencers si genre inventors, gata de inca o lectie despre vibe-ul house & techno!

 

Zece si Alin Stoica vin in completarea lineup-ului cu energia noului val de artisti romani
Cat costa?

Pret acces: 30lei < 00:00> 40lei

Raw Tools X-Mas Showcase - Control

25 Dec ora 23:00 - 06:00

Raw Tools X

Si am ajuns si la editia cu numarul TREI. Acelasi trio consacrat, acelasi meniu, o noapte de neuitat inainte sa trecem anul.

 

Va asteptam deci la deja obisnuita petrecere Raw Tools de Craciun, dupa masa in familie. Daca va mai raman urme de porc sau de salata de boeuf, puteti aduce. Vom avea si noi, ca in fiecare an.

De colinde se ocupa:

Romansoff ( Raw Tools)

Profet (Chameleon)

Paul Popa (Chameleon)
Cat costa?

Intrare libera

Origami Sound Christmas Showcase - Control

26 Dec ora 23:00 - 07:00

Origami Sound Christmas Showcase - Control

 

Room 1 - Canvas Label Night featuring:

☃ ViLLΛGE

☃ arapaima

☃ Empt

☃ Dar Adal

☃ Herne

 

Room 2 - Captaín Mídníght Special featuring:

☃ Captain Midnight

☃ Fire

☃ Whiteworks

Kristal's NYE 2015 - Valentino Kanzyani - KRISTAL GLAM CLUB

31 Dec ora 22:00 - 05:00

Valentino Kanzyani

Kristal Glam Club sarbatoreste trecerea dintre ani alaturi de VALENTINO KANZYANI, Pagal, Mahony & more TBA. Daca de prezenta lui Kanzyani ne-am bucurat la editia de 1 Mai a festivalului Sunwaves, a venit momentul sa il ascultam si sa dansam alaturi de indragitul artist chiar in Bucuresti. Vom pasi in noul an impreuna sub cupola muzicii bune, a distractiei si continuam seria petrecerilor de neuitat in 2015.

Party cu muzica LIVE!

Copper's Pub,

Poti incerca un pub altfel. Pe Hristo Botev, la numarul 25, gasesti Copper's Pub, o locatie complet diferita, atmosfera victoriana mixata cu design industrial, un fel de resedinta a celebrului Sherlock Holmes in mijlocul Bucurestiului. Revelionul se imparte pe doua etaje cu doua experiente diferite, fara restrictii, muzica live si multi prieteni

Intrare: 350 lei/pers
Open BAR & Buffet
LIVE music and more

Cadenza New Years Eve - Studio Martin

31 Dec ora 22:00 - 05:00

Cadenza New Years Eve

Studio Martin in Bucharest is proud to welcome Ernesto Ferreyra and Gianni Callipari for a very special Cadenza New Year's Eve 2015 show. The two DJs from the Aether Artists agency will bring to Romania the sounds of their recent releases on Luciano's label (Ernesto's highly acclaimed LP "Some Kind Of Sign" and Gianni's debut "Modular") for a truly unique celebration.

Ernesto Ferreyra

Gianni Callipari "Official"

Resident Dj

ROSARIO INTERNULLO

Mai multe detalii pe Orasulm.eu