"Sunt, oficial, cea mai norocoasă fată din lume, astăzi", a reacţionat artista pe contul ei, @Ladygaga.

Cântăreaţa americană se află în această perioadă în Asia de Sud-Est, unde susţine o serie de concerte din noul ei turneu mondial.

Potrivit site-ului twittercounter.com, şapte din primele zece conturi de pe Twitter cu cei mai mulţi admiratori aparţin unor staruri pop.

Cântăreţul canadian Justin Bieber ocupă locul al doilea, cu 22,5 milioane de admiratori, iar cântăreaţa americană Katy Perry se află pe locul al treilea, cu 20,4 milioane de admiratori.

Pe locurile următoare se află Rihanna (19,7 milioane de admiratori), Britney Spears (17,2 milioane de admiratori), Shakira (16,2 milioane de admiratori). Cântăreaţa de muzică country Taylor Swift se află pe locul al nouălea, cu 14,5 milioane de admiratori.

Cei trei "intruşi" din acest Top 10 sunt preşedintele american Barack Obama, care, cu cei 16 milioane de admiratori ai săi, ocupă locul al şaptelea, starleta americană de reality show-uri Kim Kardashian (14,8 milioane de admiratori), care ocupă poziţia a opta, şi contul site-ului de partajare de fişiere video YouTube, aflat pe locul al zecelea în acest clasament, cu 13,1 milioane de admiratori.

Lady Gaga a fost deja prima vedetă care a depăşit succesiv pragurile de 10, 15 şi 20 de milioane de admiratori pe Twitter.

Aflată în turneu mondial, artista pop a fost nevoită să îşi anuleze concertul pe care urma să îl susţină pe 3 iunie în Indonezia, ţara cu cea mai mare populaţie musulmană din lume, din cauza opoziţiei militanţilor islamişti, care au promis declanşarea unui veritabil "haos" dacă Lady Gaga va concerta în ţara lor.

Nu este prima dată când Lady Gaga are de-a face cu proteste privind prezenţa ei într-o ţară. Concertul ei din Coreea de Sud a fost un eveniment dedicat exclusiv adulţilor, în aprilie.

Şi în Filipine, Lady Gaga a fost ţinta protestatarilor creştini, care o acuzau de blasfemie.

Lady Gaga urmează să cânte la Bucureşti, pe 16 august.

Pe 27 aprilie, Lady Gaga a început turneul mondial "The Born This Way Ball", care include 21 de oraşe europene, printre care şi Bucureşti, unde artista va cânta, pe Naţional Arena.

În acest turneu, Lady Gaga va interpreta atât piese de pe cel mai recent album al său, "Born This Way", cât şi piese incluse pe celelalte două materiale discografice ale sale, "The Fame" şi "The Fame Monster".

Cântăreaţa Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor - în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010".

Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.