Designul funcțional, linia impecabilă a interioarelor și conectarea la tehnologia bluetooth îți oferă o mulțime de soluții prin care îți poți accesoriza automobilul astfel încât să răspundă nevoilor în schimbare. Iată care sunt cele mai folositoare gadget-uri și accesorii care fac experiența condusului mai plăcută și mai comodă.

Încărcătorul auto, pentru a rămâne mereu conectat

Se întâmplă să rămâi blocat în trafic și folosești această perioadă pentru a da telefoane și a rezolva din probleme? Asigură-te că telefonul nu rămâne fără baterie exact când ai nevoie mai multă de el și caută modele de incarcatoare auto care permit încărcarea rapidă a dispozitivelor compatibile. Încărcătorul auto este unul dintre cele mai practice dispozitive care se poate folosi inclusiv în timpul convorbirilor telefonice.

Fiind de mici dimensiuni, se conectează la portul brichetei. Sfatul nostru este să alegi modele de calitate, care sunt concepute cu un circuit de protecție în cazul unei supraîncălziri. Gândește-te însă și la confortul pasagerului din dreapta și optează pentru un încărcător de mașină dotat cu un port suplimentar USB, la care să se mai poată încărca un device.

Aspiratorul de mașină, pentru un interior mereu impecabil

Persoanele care petrec mult timp la volan cunosc cât de importantă este menținerea unui mediu perfect în mașină. Curățenia și ordinea din interiorul vehiculului influențează starea de spirit și sănătatea șoferului și a pasagerilor. Totuși, dacă nu vrei să îți sacrifici timpul din weekend la cozile de la spălătorie, o idee bună este să întreții un mediu curat cu ajutorul unui aspirator practic de mașină și să apelezi la ajutorul specializat o dată pe lună.

Când alegi aspiratorul optează întotdeauna pentru unul mic, ușor și cu un design ergonomic, pentru a curăța rapid și confortabil interiorul. De asemenea, urmărește modul de încărcare și posibilitatea de a se conecta la priza de la brichetă, sau măcar încărcarea cu baterii. Accesoriile sunt la fel de importante, caută un model care are integrată o perie mică pentru tapițerie și un furtun pentru spațiile înguste în care se strânge praful.

Cafetiera auto pentru călătorii mai plăcute

O ceașcă de cafea este primul lucru care îți vine în minte dimineața? Dar dacă se întâmplă să pleci la drum înainte de răsărit și să ai nevoie de mai multe pauze de cafea care să te energizeze? Pentru a te asigura că bei o cafea de calitate, așa cum îți place ție, și nu te bazezi pe ceea ce găsești pe drum, îți recomandăm să ai mereu cu tine o cafetieră care să îți furnizeze cafeaua pe gustul tău.

În funcție de aparatul ales, acesta folosește în prepararea cafelei fie capsula, fie cafea măcinată, cert este că tu îți vei continua drumul liniștit către destinație în timp ce cafeaua îți este preparată de pasagerul din dreapta, pentru că ai nevoie să faci câteva manevre pentru a te bucura de gustul ei amărui. Cel mai mare avantaj al cafetierelor auto este că îți oferă posibilitatea să te bucuri de un espresso chiar la volan, fiind o variantă ideală pentru șoferi, făcându-le călătoria mai plăcută.

Purificatorul de aer și difuzor de arome

Epoca brăduților de mașină parfumați a apus de mult, să nu mai menționăm tăria din primele zile când te simțeai intoxicat de mirosul prea puternic. Ca alternativă, dacă îți dorești un mediu plăcut și o aromă diferită în mașină, poți recurge la un purificator de aer care are și o funcție de eliberare în aer a unui ulei esențial natural. Acesta se conectează la priza de la brichetă, asigură o umiditate optimă în mașină și creează un miros plăcut.

Purificatorul de aer împrospătează aerul timp de aproximativ două ore, elimină mirosurile neplăcute și are o funcție de aromaterapie prin adăugarea picăturilor de uleiuri esențiale care dau o stare de bine și te relaxează chiar și când stai bară la bară, în trafic.

Partea bună este că nu trebuie să îți schimbi mașina pentru a te bucura de o experiență plăcută la volan, ci doar să faci alegerile care ți se potrivesc și te ajută să te bucuri de confortul pe care îl meriți.

Sursa foto: Shutterstock