Giani, personajul gelat şi frezat din serialul ”Las Fierbinţi”, este un mare văjitor, care are mereu textele al el. În realitate, însă, actorul Constantin Diţă mărturiseşte că nu avea nevoie de vorbe iscusite şi de replici de agăţat atunci când voia să intre în discuţie cu o fată.

Nu am fost genul care are replici de agăţat. M-aş fi simţit penibil. Sincer să fiu, cred că apelezi la replici de agăţat doar atunci când ai idei puţine sau nu mai ai răbdare.E un soi de pescuit cu grenada. Arunci cu mizerii din astea prin discotecă şi care pică, pică”, a declarat Diţă pentru Libertatea.

Pentru a-şi interpreta cât mai realist personajul, actorul spune că a stat ”geană” pe cei care corespund acestei tipologii. Aşa a intrat în contact şi cu replici de agăţat precum “Iartă-mă că par aşa mai înalt, dar stau pe portofel”, “Singurul lucru pe care nu l-am aflat din privirea ta e cum te cheamă!”, “Te-a durut când ai cpzut din Rai?”, „Bună, cred că am probleme cu ochii, nu mi-i pot dezlipi de pe tine!”, “Crezi în dragoste la prima vedere sau e nevoie să mai trec o dată?’’.”

Toate acestea şi cele de genul lor m-au scos din minţi. Râd la ele şi după aia vomit...”, mărturiseşte Diţă.