Nu ii cere niciodata sa faceti sex, in mod explicit.

E cea mai proasta metoda, care nu da aproape niciodata rezultat. Iar daca te mai si vaicaresti “Da’ de ce nu vrei sa faci sex cu mine, e a treia noapte cand ma respingi!”, nu faci decat sa o superi, fiindca de excitat nu poate fi vorba.

Despre orice femeie ar fi vorba, n-o sa vrea sa se culce cu un tip smiorcait, ci cu un barbat care stie ce vrea si cum sa obtina. Exista si moduri mai inteligente, mai evoluate, de a-i transmite intentiile tale. Un pic de imaginatie si de indrazneala e tot ce-ti trebuie.

Ai grija sa faci un dus inainte si sa te speli pe dinti.

Nu de alta, dar in timpul zilei transpiram cu totii, iar daca nu faci nimic pentru a indeparta mirosurile neplacute, n-o sa ai niciun succes aplicand tactica de mai sus!

Incearca sa mentii contactul vizual cu ea cat mai mult in timp ce o mangai, fiindca, daca nu o privesti in ochi si te concentrezi numai asupra corpului, o sa-si aminteasca de cosul de pe fesa stanga, de grasimile de pe burta si o sa-i dispara toata excitatia.

Foarte multe femei sunt nemultumite de felul in care arata si nu se pot relaxa suficient in timpul unei partide de sex, din cauza defectelor, reale sau inchipuite.

Vorbeste cu ea, spune-i cand iti place o miscare de-a ei, roag-o sa te atinga si in alte parti, inca neexplorate. Asta o s-o faca sa fie mai increzatoare si mai activa in pat.

Daca ea nu da semne ca ar vrea altceva, tu trebuie sa fii deasupra, cel care detine controlul.

Cand are ea chef sa te domine, o sa fie evident. Alminteri, nu are rost sa o stresezi sa preia ea fraiele, cand isi doreste, mai mult ca sigur, un rol pasiv.