Imi plac oamenii haiosi si imi plac atat de mult inca am stat de vorba cu niste prietene pentru a rezolva misterul glumelor bune. Sau cel putin sa aflam si noi, barbatii, cum vad ele treaba asta cu umorul, sa stim sa nu o mai dam in bara ca portughezii la Euro :)

Oamenii haiosi sunt cei mai tari, si sunt cei mai tari pentru ca sunt haiosi. Sincer, e primul cerc vicios de care am auzit si in care mi-ar placea sa ma bag. Se spune ca pentru a fi curajos, trebuie sa iti fie frica mai intai. Ei bine, in cazul umorului nu este asa. Oamenii haiosi nu sunt haiosi pentru ca mai intai sunt tristi. Ei sunt haiosi, si atat. Si cand zic „oameni haiosi” nu ma refer la persoanale care spun bancuri. Ma refer la alea care te fac sa razi pur si simplu, subtil si profund in acelasi timp, uneori fara sa zica nimic.

Persoanele haioase sunt cele mai puternice, pentru ca pot ajunge la sufletul unei persoane imediat. Bam-bam-bam 2-3 momente in care furi un zambet si gata, esti acolo. Sau cel putin pe drumul cel bun.

Ras

Sigur, exista si capcane. Adica nu oricine poate fi haios, pentru ca umorul merge bara-la-bara-ca-in-capitala cu IQ-ul, dar toata lumea ar trebui sa fie haioasa, asa cum bine spune Simona. Persoanele haioase sunt contagioase, daca vezi pe cineva "in forma", pai sa fii sigur ca "ai luat" si tu, ca te-ai virusat. Pe viata!!! :)

Bine, mai sunt si persoanele alea care se prezinta la "meci" prea in forma, si care o enerveaza pe Mona! "Cu astea nu se poate discuta nimic serios, domne!", spune Mona. Si ii dau dreptate, ca Mona e femeie serioasa si uneori lucrurile trebuie sa ramana asa.

Si chiar asa, ca veni vorba despre seriosi. Evelina e super serioasa cand vine vorba despre oameni haiosi: "Normal ca imi plac oamenii haiosi, pentru ca si eu sunt haioasa. Asa mi-e firea!", dar oare cati s-au nascut haiosi asa ca tine, Evelina?

Unii nu sunt haiosi tot timpul, ci mai degraba spontani, asa cum este Mirela. Ea e haioasa numai cand e obosita, spre deosebire de Kay, careia ii place o data la trei minute! Avem si un mesaj pentru ea: „Mai usor, te rugam, ca e vara si suntem si noi obositi, vorba aia :)) cam pui presiune cu alea 2 minute... pardon, 3!”

Umor

Cele mai periculoase persoane haioase sunt de doua feluri: A si B!
A - alea sincere: "Ba, eu am numai glume bune!" Asa e si Daniela, sincera si ii plac sincer persoanele haioase. Si nici nu le tolereaza pe alea cu glume proaste.
B - alea ‚modeste’: "Baaaa, pai cand fac eu o gluma, rad 10-12-14 oameni!" Aici ma vad nevoit sa o citez pe Gina. Bine, Gina are mai multi fani decat Italia (declaratie proprie), deci trebuie sa o credem pe cuvant.

 

Cat

Cea mai tare autocaracterizare am primit-o de la Kay, si suna cam asa:
"Mie imi plac persoanele haioase pentru ca pur si simplu imi transforma ziua in bine si sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine. Eu am fost programata genetic sa fiu haioasa. Bine, eu sunt un izvor de lucruri misto, and you can't mess with that", am incheiat citatul.

Cea mai sincera a fost Loredana:
"Pot sa am cea mai cacacioasa zi, oamenii haiosi ma ajut sa imi treaca. Imi plac oamenii care rad din inima si cu pofta si mai ales cu mine. Nu de mine". Cu totii avem zile „d-alea”, important e sa ne treaca, asa cum spune L.

Ce nu inteleg oamenii este ca umorul este ca talentul de a picta, nu ca zugravitul. Adica ori il ai ori nu. Te nasti cu el sau te apuci de altceva. Este greu sa il antrenezi, nu e ca si cand Van Gogh a scos nebuniile alea din pensula pentru ca a facut meditatii la desen. Nu este un domeniu in care se fura meserie, dar este un domeniu in care poti sa inveti foarte multe. In primul rand cand sa iti agati ghetele in cui si sa accepti ca nu esti o persoana haioasa si in al doilea rand si cel mai important, trebuie sa inveti sa apreciezi persoanele haioase.

Last

Toate, dar absolut toate persoanele cu care am stat de vorba au cazut de acord asupra unui lucru: „persoanele haioase imi fac ziua mai frumoasa”. Asa ca daca nu esti una dintre ele, apreciaz-o cel putin pe cea de langa tine.