FILM

Rio 2
Regie:Carlos Saldanha
Distributie: Anne Hathaway, Jesse Eisenberg

Rio 2 continua aventurile celor mai tari personaje din animatia de succes lansata in 2011. Blu, Jewel si copiii lor traiesc fericiti in orasul magic Rio de Janeiro. Insa, Jewel decide ca ar fi mai bine pentru copii sa invete sa se descurce in salbaticie si insista sa plece impreuna cu familia in Amazon, insa Blu se teme sa nu isi piarda familia in fata mirajului salbaticiei. Regia este semnata de acelasi Carlos Saldanha, iar vocile vor fi asigurate de Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Jamie Foxx, Rodrigo Santoro, Leslie Mann sau John Leguizamo.

Sabotage
Regie:David Ayer
Distributie: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Terrence Howard

Arnold Schwarzenegger revinein actiune, in thrillerul Sabotage. Filmul va urmari povestea membrilor de elita a DEA care se trezesc rapusi, unul cate unul, dupa ce jefuiesc o casa de siguranta a unor traficanti de droguri. Din distributie vor mai face parte Sam Worthington, Joe Manganiello, Max Martini, Terrence Howard, Harold Perrineau si Mireille Eno.

Cinema REPER - Filmele care ma fac mai bun

Cinema REPER - Filmele care ma fac mai bun

Prima editie a festivalului Cinema REPER - „Filmele care ma fac mai bun”, parte a unui amplu proiect de mentorat cultural, are loc in perioada 7-17 aprilie 2014 la Bucuresti, la initiativa Fundatiei Culturale Art Promo. Nu mai putin de 25 de filme cu potential educational, destinate adolescentilor si nu numai, vor fi proiectate in regim de gratuitate la Muzeul National al Taranului Roman, sala Horia Bernea.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

TEATRU

VINERI

Băieţii de Aur de Neil Simon - Teatrul Mic, ora 19:00

BĂIEŢII DE AUR

Cu;
Dan Condurache
Bogdan Talaşman
Mihai Dinvale
Ştefan Lupu
Ruxandra Enescu
Liliana Pană
Petre Moraru

SAMBATA

Povestea soldatului de Igor Stravinsky - Teatrul Odeon, ora 19:00

Cu:
Dorina Lazăr
Tiberiu Soare
Muzica: Igor Stravinsky
Libretul: C. F. Ramuz

DUMINICA

Carpathian Garden - Godot Cafe Teatru, ora 22.00

Carpathian Garden

Cu:
Tudor Aaron Istodor
Radu Iacoban

CONCERT

Omar Souleyman - Club EDEN

12 Apr ora 23:00 - 04:00

Omar Souleyman

Trebuie sa fi auzit de OMAR SOULEYMAN, sirianul in varsta de 47 de ani, devenit calator muzical intre doua lumi care, gratie lui, au mai multe in comun astazi. SOULEYMAN e starul muzicii arabe care a reusit sa isi conserve acest statut si dincolo de granitele ei.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Iyeoka - Hard Rock Cafe

12 Apr ora 21:30 - 00:30

Iyeoka - Hard Rock Cafe

In noiembrie anul trecut publicul din Bucuresti si din Cluj avea o revelatie, intalnind o artista in deplinatatea cuvantului, un star international in devenire. Cei care au fost la concertele sustinute de Iyeoka si de trupa sa s-au indragostit iremediabil de pofta si ardoarea cu care canta, au fost fascinati de energia transmisa si de talentul indiscutabil al cantaretei americane de origine nigeriana, insotita de o trupa pe masura.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

PARTY

Origami Sound 2 Years Anniversary Weekender - Control

12 Apr ora 22:00 - 07:00

Origami Sound 2 Years Anniversary Weekender

"We celebrate 2 years of throwing parties with a surprise-filled weekender in 2 different venues featuring over 10 acts, 4 of which are secret headliners from just as many different countries and they'll pretty much blow your minds."

 

April 11, 23:00 - 07:00: Studio Martin, Invite Only

April 12, 23:00 - 07:00: Control Club 2 Rooms Takeover

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Ioi Events 2years anniversary Guesthouse

Vineri ora 23:00 - 07:00

Ioi Events 2years anniversary Guesthouse

Cu ocazia aniversarii a 2 ani IOI Events, va invitam sa petrecem impreuna o seara memorabila in compania unui line-up de exceptie. Pastrand acelasi stil inovator, vom aduce in premiera in Romania un artist pe care il urmarim de multa vreme si in care avem mare incredere.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu