Care va fi marea lovitura dupa succesul obtinut de The Hunger Games? Mega productia Battleship care ajunge in Romania pe 20 aprilie are mari pretentii.

Produs de Universal Pictures si inspirat din jocurile celor de la compania Hasbro - cei care au creat si Transformers - Battleship pare un pariu riscat: poate ajunge fie un mare succes surprinzator, fie inca o bomba de box office.

Filmul ii are in distributie pe Taylor Kitsch, Liam Neeson, Alexander Skarsgard si Rihanna iar celebrul James Cameron l-a desfiinat cu cateva luni inainte de lansare numindu-l o rusine pentru Hollywood. Daca va fi sau nu un succes, ramane de vazut.

Cu sanse mai mare la o explozie de box office este The Avengers care reprezinta practic culmea ambitiilor studiourilor Marvel din ultimii 6 ani.

Este unul dintre cele mai mari, asteptate, pline de staruri, ambitioase si promovate filme ale anului. Nu degeaba aduce o pleiada de actori: Robert "Iron Man" Downey Jr., Samuel L. "Nick Fury" Jackson, Chris "Captain America" Evans, Mark "The Hulk" Ruffalo, Chris "Thor" Hemsworth, Jeremy "Hawkeye" Renner si Scarlett "Black Widow" Johansson.

Tinut mult timp in secret, Prometheus al lui Ridley Scott, este plasat in universul filmelor Alien si a declansat o adevarata revolutie printre fani in ultimele saptamani. Actiunea din "Prometheus", se petrece in 2085 cu 30 de ani inainte de cea din "Alien", la prima intalnire a oamenilor cu extraterestrii ucigatori si inteligenti.

Doua super puteri controleaza pamantul si se lupta intre ele pentru resursele naturale ale Sistemului Solar. Cand un echipaj este trimis pe o planeta indepartata pentru a o pregati de colonizare, acestia descopera o forma de viata bio-mecanica foarte ostila.

Noomi Rapace interpreteaza rolul lui Dr. Elizabeth Shaw un personaj pe care l-a asemanat cu Ellen Ripley din franciza Alien, Michael Fassbender va juca rolul lui David - un android iar Charlize Theron va fi Meredith Vickers - o femeie dura si sexy. Din distributie mai fac parte Idris Elba, Guy Pearce si Patrick Wilson.

 

Iulie va fi cu siguranta luna lui The Dark Knight Rises- finalul glorios al povestii lui Batman. Al treilea film din serie continua povestea lui Batman tot cu Christian Bale in rol principal, dar de aceasta data super eroul are de invins cel mai dur si crud dusman pe care l-a intalnit vreodata. Bane (interpretat de Tom Hardy) este considerat cel mai puternic adversar pe care l-a avut Bruce Wayne/Batman pana acum.