Alege o temă, adună-ți prietenii și uită de frigul de afară, măcar în noaptea de Revelion. Te învățăm noi cum să începi noul an în forță. 

Balul mascat, o alegere mereu inspirată

Pentru o astfel de petrecere, toată lumea trebuie să își pregătească atent vestimentația. Alege cu atenție tema care i-ar putea distra cel mai tare pe cei care participă și anunță-i cu cel puțin o săptămână înainte. Vor avea nevoie de timp pentru a-și pregăti costumele. Fie că este vorba despre personaje din filme, super-eroi, măști venețiene sau stilul anilor '20, cu toții trebuie să respecte codul vestimentar. 

În calitatea ta de organizator, va trebui să te ocupi de preparate și să le ții la frigider. Din meniu n-ar trebui să lipsească platourile reci. Decorurile și muzica sunt de asemenea foarte importante la acest gen de petrecere. Va trebui ca invitații să intre repede în atmosferă și să se simtă de minune. 

Organizează un turneu sportiv

Dacă ai parte de zăpadă, poți muta petrecerea în aer liber, la munte sau chiar și într-un parc. Sporturile de iarnă sunt extrem de distractive, chiar și cele mai simple, precum bătaia cu bulgări de zăpadă. Dacă ai o gașcă pasionată de schi, poți organiza o întrecere pe pârtie. Dacă nu, o cursă contra-cronometru de săniuș va fi extrem de distractivă. Tot în aer liber, dar la un patinoar, vă puteți petrece noaptea dintre ani. 

O activitate indoor ce ar putea avea succes este un turneu de ping-pong. Îți trebuie doar o încăpere suficient de spațioasă pentru a amplasa masa de tenis în ea și premii pentru câștigători. Un turneu de FIFA pe consolă ar avea de asemenea succes, atât doar că ideea le-ar putea displăcea partenerelor. Mai degrabă, ar trebui să te orientezi spre o noapte de jocuri de societate. 

Petrecerea clasică și petrecerea karaoke

Deși sunt alegeri formale, cu acest gen de petreceri vei merge la sigur. Pentru petrecerea clasică nu ai nevoie de o temă anume, ci doar de un meniu mai sofisticat. E un fel de nuntă mai mică, în care toată lumea vine îmbrăcată la patru ace. 

Oricând poți transforma o petrecere clasică într-o noapte de karaoke. Ai nevoie de un microfon, boxe și de un ecran pe care să poți proiecta melodiile alese de invitați. Vă veți distra de minune. 

Indiferent de tipul petrecerii pe care îl alegi să-l pui în practică, important este să te simți bine alături de apropiați. Sperăm ca ideile din articol să îți fie de folos. 

Sursa foto: pixabay.com/Gellinger